Noutăți și comunicate

MANOWAR vine la Ost Fest si prezinta in premiera noul album

18 martie 2012
MANOWAR vine la Ost Fest si prezinta in premiera noul album
Intre 15-17 iunie 2012, Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events prezinta festivalul OST FEST 2012, festival ce va avea loc la Romexpo Bucuresti. Evenimentul este prezentat de ROCK FM.

Considerat deja evenimentul rock al anului 2012, Festivalul Ost si-a imbogatit line-up-ul cu inca un nume de prestigiu al scenei rock. Headlinerul serii de sâmbata 16 iunie 2012 va fi formatia americana MANOWAR!

Anuntul a fost facut chiar de Joey DeMaio, basistul și liderul trupei, in cadrul conferintei de presa sustinute alaturi de organizatorul evenimentului Sorin Sararu (Project Events).

Joey DeMaio a declarat ca este fericit sa revina in România, unde publicul este unul "patimaș" și cu apetit nestavilit pentru muzica, "un public ce știe sa traiasca la maxim un concert de heavy metal" și chiar reușește sa "cânte mai tare decât trupa MANOWAR, ceea ce nu este ușor"; (nn formatia este cunoscuta drept cea mai zgomotoasa trupa din lume.)

Concertul pe care MANOWAR il va sustine pe scena Ost Fest va fi "unul dintre primele sau poate chiar primul show live al trupei MANOWAR din 2012" și se va individualiza prin faptul ca va include premiera mondiala a noului album MANOWAR. Potrivit lui Joey DeMaio materialul va reprezenta "tot ceea ce v-ati obișnuit sa cunoașteti și sa iubiti la un album MANOWAR," adica va cuprinde "câte ceva pentru fiecare, de la piese rapide, la balade sau solo-uri nebunești".

In cadrul conferintei de presa, Sorin Sararu, Managing Partner Project Events a facut publica inca o surpriza pentru fanii MANOWAR: primele 5000 de persoane care achizitioneaza un bilet pentru seara de 16 iunie sau un abonament (pentru toate cele 3 zile) de pe http://www.biletoo.ro vor primi gratis noul album MANOWAR in format digital. Acesta va fi disponibil la download dupa data de 1 iunie 2012!

MANOWAR revine in România in formula Joey DeMaio (bas), Eric Adams (voce), Karl Logan (chitara) și Donnie Hamzik (tobe)!

In istoria contemporana a muzicii, trupa Manowar este o emblema a genului heavy metal. "Regii metalului", așa cum au fost numiti de fanii lor, au creat 10 albume, au dobândit in decursul carierei 6 discuri de aur, au vândut peste 8 milioane de inregistrari și au produs DVD-uri care nu trebuie sa lipseasca din colectia nici unui fan. Prestatiile live ale trupei reprezinta un echilibru perfect intre volumul zdrobitor și claritatea sunetului, Manowar detinând recordul mondial pentru cea mai zgomotoasa trupa din lume. Show-urile trupei sunt impresionante și pentru ca dovedesc faptul ca Eric Adams este unul dintre cei mai buni soliști vocali din istoria heavy metal-ului. Devotamentul trupei fata de fani este motivul pentru care MANOWAR are sustinatori fideli in intreaga lume.


Programul Ost Fest este urmatorul:
- 15 iunie 2012: Motley Crue, Dimmu Borgir, OverKill
- 16 iunie 2012: Manowar, Europe, Trooper; HollyHell
- 17 iunie 2012: Motorhead, Megadeth, W.A.S.P., Lake Of Tears

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt:
- 500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
- 350 lei Fire Circle
- 265 lei Tribuna
- 120 lei Golden Circle
- 90 lei Gazon

Pretul ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile de festival sunt:
- 800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
- 525 lei Fire Circle
- 400 lei Tribuna
- 200 lei Golden Circle
- 150 lei Gazon

Biletele și abonamentele se gasesc la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.RO.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top