Noutăți și comunicate

MANOWAR va fi headliner la Gods OfMetal Milano, pe 21 iunie 2012.

27 ianuarie 2012
MANOWAR va fi headliner la Gods OfMetal Milano, pe 21 iunie 2012.
MANOWAR începe anul în forță: trupa va cânta la Milano pe 21 iunie 2012, în postura de headliner la Festivalul "Gods of Metal". Aceasta este îndeplinirea promisiunii de se întoarce în Italia, într-o manieră triumfală, pe care MANOWAR a făcut-o fanilor cu 10 ani în urmă.

«Fanii italieni au învins; credința lor, arătată prin refuzul de a accepta "false metal-ul" este motivul pentru care, în sfârșit ne întoarcem.» a spus Joey DeMaio în anunțul său. "Nu am făcut niciun compromis și nici fanii noștri loiali nu vor face vreodată."  

"A existat o luptă între promoteri, cu privire la cine să fie cei care îi aduc pe MANOWAR înapoi în Italia, iar cei dela Godsof Metal au câștigat"

"MANOWAR are susținători puternici și loiali în Italia și în întreaga lume. Aceasta va fi a patra apariție a trupei MANOWAR în calitate de headliner, la Gods of Metal; nicio altă trupă nu a mai făcut acest lucru! 2012 este anul în care Gods of Metal aniversează 15 ani de existență, iar festivalul este ca o casă pentru MANOWAR și suntem din nou mândri să aducem formația înapoi în Italia" a spus promoterul Andrea Pieroni.

 "Am cântat la ultimul festival în Italia în 2001 și am promis că nu vom reveni până când nu le vom putea da fanilor noștri ceea ce merită, iar anul acesta  promisiunea va fi îndeplinită. Jurăm să facem pământul să se cutremure, de putere și măreție " a spus Joey DeMaio.  "Aceasta va fi un show pe care nici un adevărat metal warrior nu va dori să îl piardă. Îi chemăm pe toți războinicii metalului, nu numai din Italia, ci din întreaga lume, să ni se alăture pentru experiența metal cutremurătoare și zdrobitoare" a continuat Joey DeMaio.

 "Vocile fanilor italieni nu au putut fi reduse la tăcere, ele s-au făcut până la urmă auzite. Alte țări le vor urma exemplul  și chemarea voastră va fi motivul pentru care MANOWAR va veni la voi în țară!" a explicat Joey DeMaio.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top