Noutăți și comunicate

MANOWAR - tricouri Road Warrior GRATIS in turneul Battle Hymns 2011

4 februarie 2011
MANOWAR - tricouri Road Warrior GRATIS in turneul Battle Hymns 2011
MANOWAR ofera gratis un tricou Road Warrior, pentru fiecare detinator de bilet care ajunge la un concert al trupei, din turneul Battle Hymns 2011, calatorind din alt tara (sau din alt stat, in cazul concertelor din Statele Unite).

"Pentru un fan Manowar, nici o distanta nu este prea mare! Vrem sa ne aratam iar respectul si aprecierea pentru miile de fani care au calatorit sute de kilometri pentru a fi prezenti la show-urile noastre. Facem acest lucru oferindu-le gratis un tricou, pe care il pot purta apoi ca dovada a faptului ca noi avem cei mai grozavi fani din lume" spun cei de la MANOWAR.

Tricourile "Road Warrior" vor fi oferite GRATIS, in limita stocului disponibil, fiecarui fan care vine din alt stat decat cel care gazduieste evenimentul. De exemplu:

- pentru concertul din Salonic, de pe 18 martie 2011, orice persoana care vine la eveniment din afara Greciei va primi gratis tricoul Road Warrior.
- pentru concertul din Worcester Massachusetts, SUA, vor putea intra in posesia tricoului, atat cei care vin din alt stat decat Massachusetts, cat si cei care vin din alata tara decat Statele Unite.

Fiecare detinator de bilet care indeplineste cerintele mentionate mai sus si doreste sa intre in posesia tricoului Road Warrior, trebuie sa se inregistreze, IN AVANS, pe Kingdom of Steel

In urma inregistrarii fiecare persoana va primi un numar al comenzii (order ID) pe care trebuie sa il prezinte la locatia concertului, impreuna cu un act de identitate, valid, cu poza (documentele acceptate sunt: pasaportul, buletinul sau permisul auto)

Inregistrarile se incheie CU O SAPTAMANA INAINTEA datei fiecarui concert.Pentru mai multe detalii si pentru INREGISTRARE click aici:

Manowar a mai spus: "Le multumim fanilor nostri, cei mai tari din lume si in special celor care calatoresc distante lungi pentru a vedea trupa. Hail & Kill"


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top