Noutăți și comunicate

MANOWAR si Magic Circle Music - parteneriat cu D.A.S Audio

12 aprilie 2011
MANOWAR si Magic Circle Music - parteneriat cu D.A.S Audio
MANOWAR & Magic Circle Music anunta parteneriatul exclusiv cu D.A.S Audio, liderul mondial in domeniul sistemelor de inalta fdelitate pentru redarea si amplificarea sunetului.

Joey DeMaio spune: ''aceasta colaborare aparut din dorinta ambelor parti de stabili noi standarde in privinta redarii sunetului, si de arata ca muzica live poate fi in acelasi timp ''louder than hell'' si "crystal clear''''

Magic Circle Music si DAS Audio impartsesc dorinta de de oferi un echilibru perfect intre volumul zdrobitor si claritate sunetului, in timpul prestatiilor live.

Compania D.A.S. Audio S.A. fost infiintata in orasul Valencia, Spania, la inceputul anilor 1970 de catre Alberola Juan, inginer proiectant si inovator in domeniu, aceasta devenind apoi un lider in ceea ce inseamna imbunatatirea calitatii si modului de amplificare sunetului, avand o prezenta globala foarte extinsa precum si centre de distributie in Europa, Asia si Statele Unite.

Turneul Battle Hymns 2011 marcat inceputul acestei colaborari. MANOWAR utilizat in timpul turneului exclusiv echipament D.A.S. Audio, Aero Series 2 line.

Acesta este cel mai uluitor sistem PA pe care l-am folosit vreodata. Iar determinarea companiei de excela nu are concurentaa spus Joey De Maio, dupa ce utilizat un PA DAS Audio, importat special, la concertul din Celeveland Ohio

DAS Audio celebrat 40 de ani de activitate in cadrul Targului anual de muzica de la Farnkfurt (Musikmesse Frankfurt). Targul este cel mai important eveniment care aduce la un loc producatorii de instrumente muzicale, echipamente specializate si reprezentanti ai industriei muzicale.

Mai multe informatii pe: http://www.dasaudio.com si http://www.facebook.com/pages/DAS-Audio/109142086128


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă