Noutăți și comunicate

MANOWAR – showuri cu casa inchisa la Munchen si Frankfurt in luna ianuarie

23 octombrie 2014
MANOWAR – showuri cu casa inchisa la Munchen si Frankfurt in luna ianuarie
Trupa Manowar a facut cunoscut faptul ca, dupa epuizarea rapida a biletelor pentru showul din Frankfurt (17 ianuarie 2015) si showul din Munchen programat pe 16 ianuarie se va desfasura cu casa inchisa.

Manowar ajunge in Germania in ianuarie in cadrul turneului Kings Of Metal MMXIV pentru 3 showuri. In prezent se mai gasesc bilete doar pentru concertul din Eseen (14 ianuarie): http://bit.ly/1yEJJPw

Pentru acest prim concert programat in Germania, in cadrul turneului "Kings Of Metal MMXIV" din anul urmator, Manowar a pregatit ceva special: trupa de rock americana a invitat orchestra de tineret a institutiei Goetheschule Essen-Bredeney sa performeze pe scena din Grugahalle, Essen, chiar inaintea showului Manowar.

Pentru prestatia pe care o vor sustine in fata a mii de fani devotati ai trupei Manowar, tinerii muzicieni care au acumulat pâna acum experienta scenica prin aparitii regionale, vor interpreta lucrari din repertoriul propriu, dar si versiuni orchestrale ale unor piese clasice din repertoriul Manowar.

Manowar a lansat anul acesta albumul "˜Kings Of Metal MMXIV' Silver Edition, o reinregistrare complet noua a albumului din 1988, ce reflecta puterea tehnologiei actuale si experienta a 25 de ani de interpretare live a acestor piese clasice si aduce si elemente noi si surprize, pentru fiecare piesa.

Mai multe informatii despre 'Kings Of Metal MMXIV' Silver Edition se gasesc aici: http://bit.ly/1fB30Y3


Celebrarea a 25 de ani de la lansarea albumului Manowar "˜Kings Of Metal, ' unul dintre cele mai reprezentative albume metal ale tuturor timpurilor si un pilon fundamental pe care se bazeaza indelungatul succes mondial al trupei, continua cu urmatoarele date:

Kings Of Metal Mmxiv World Tour - Date confirmate:
- Miercuri, 29 octombrie 2014 - Zepp Diver City - Tokyo, Japonia
- Joi, 30 octombrie 2014 - Zepp Diver City - Tokyo, Japonia
- Luni, 12 ianuarie 2015 - ÄŒEz Aréna - Ostrava, Republica Ceha
- Miercuri, 14 ianuarie 2015 - Grugahalle - Essen, Germania
- Vineri, 16 ianuarie 2015 - Zenith - Munich, Germania (Sold Out)
- Sâmbata, 17 ianuarie 2015 - Jahrhunderthalle - Frankfurt, Germania (Sold Out)
- Duminica, 18 ianuarie 2015 - St. Jakobshalle - Basel, Elvetia

Pentru detalii si update-uri constante urmariti: http://www.manowar.com si http://www.facebook.com/manowar


Evenimente recomandate

Top