Noutăți și comunicate

MANOWAR reinregistreaza albumul „Kings Of Metal” si anunta un turneu aniversar in 2014

29 iulie 2013
MANOWAR reinregistreaza albumul „Kings Of Metal” si anunta un turneu aniversar in 2014
Pentru a celebra a 25-a aniversare de la lansarea "Kings Of Metal", MANOWAR sunt acum in studio si inregistreaza o noua varianta, speciala, a albumului: "Kings Of Metal 2014". 

Noua imprimare va "onora varianta originala si spiritul acesteia, si ii va da in plus energia ce rezulta din valorificarea puterii tehnologiei de azi si a celor 25 de ani de experienta. Noua versiune va include noi aranjamente si modificari ce incorporeaza elemente specifice prestatiei live, adaugate in decursul anilor" a spus basistul MANOWAR, Joey DeMaio. "Albumul va cuprinde materiale bonus si multe alte surprize", a completat el.


Un scurt moment din cadrul pregatirilor din studio poate fi urmarit mai jos:
http://youtu.be/kTGW9AzxXiE

Reinregistrarea este doar una din componentele aniversarii "Kings Of Metal 2014"

Pentru aceasta ocazie speciala, MANOWAR isi va deschide seiful si va scoate la iveala materiale video ce nu au mai fost aratate pana acum, fotografii, interviuri de culise si alte elemente introspective din epoca "Kings Of Metal" si din istoria MANOWAR.

Pentru noua naratiune din piesa  "The Warrior's Prayer" trupei i se va alatura celebrul actor britanic Brian Blessed ("Henry V", "Macbeth").  Brian Blessed este un actor cunoscut, atat pentru roluri de compozitie cat si pentru personaje din dramaturgia shakespeariana. Printre altele a jucat in:  "Henry al V lea" si "Mult zgomot pentru niimic" (in regia lui Kenneth Brannagh), "Regele Lear" si in productia lui Oliver Stone - "Alexander". Brian are si o afinitate cu muzica heavy metal: in iunie2013 aprimit distinctia "Spirit Of Hammer" in cadrul premiilor Golden Gods, decernate de prestigioasa revista Metal Hammer UK.

Noua inregistrare va include si aportul chitaristului Karl Logan si al bateristului Donnie Hamzik, care, dupa ce au cantat live, de nenumarate ori, aceste imnuri clasice au acum oportunitatea sa contribuie la aceasta mostenire, prin prestatia si soundul ce ii caracterizeaza.

Lansarea  "Kings Of Metal 2014"este programata pentru finalul acestui an.

Anul 2014 va aduce turneul aniversar, in care MANOWAR va performa integral albumul "Kings Of Metal2014", alaturi de alaturi de alte imnuri metal, intr-o productie scenica complet noua.


Albumul "Kings Of Metal" al trupei MANOWAR, o piatra de hotar in istoria heavy metal, a fost lansat pe 18 noiembrie 1988. Albumul, urmat de turneul "Kings Of Metal" din decursul anului 1989 i-a catapultat pe cei dela MANOWARintr-o noua sfera. Trupa era, oricum, deja cotata ca o forta imperioasa, cu rasunator succes international, inca de la albumul de debut, "Battle Hymns". Piese precum "Heart Of Steel", "Kings OF Metal", "Hail And Kill" si "Blood Of The Kings" au dobandit imediat statutul de imnuri si continua sa se numere printre cele mai cerute piese in cadrul concertelor, fiind cunoscute si apreciate nu numai de fanii MANOWAR.

Pentru mai multe informatii vizitati: http://www.manowar.com si http://www.facebook.com/manowar


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă