Noutăți și comunicate

MANOWAR ofera expunere in fata unei noi audiente elevilor muzicieni din Essen Germania

5 octombrie 2014
MANOWAR ofera expunere in fata unei noi audiente elevilor muzicieni din Essen Germania
Pentru primul concert sustinut in Germania, in cadrul turneului "Kings Of Metal MMXIV" din anul urmator, Manowar a pregatit, din nou, ceva special.

Bassistul si liderul trupei, Joey DeMaio a anuntat in cadrul unei conferinte de presa, sustinute la Eseen pe 1 octombrie, ca trupa de rock americana a invitat orchestra de tineret a institutiei Goetheschule Essen-Bredeney sa performeze pe scena din Grugahalle, Essen, chiar inaintea showului Manowar din 14 ianuarie 2015.

Pentru prestatia pe care o vor sustine in fata a mii de fani devotati ai trupei Manowar, tinerii muzicieni care au acumulat pana acum experienta scenica prin aparitii regionale, vor interpreta lucrari din repertoriul propriu, dar si versiuni orchestrale ale unor piese clasice din repertoriul Manowar.



Bredeneyer Schulorchester a luat fiinta in 1972. Intr-o formula actuala de 80 pana la 100 de muzicieni, orchestra interpreteaza, sub indrumarea Dr. Marcus Schönwitz lucrari din Wagner, Beethoven, Dvorák, Ravel si altii, precum si melodii foarte cunoscute, precum tema sonora a celebrului film sci-fi "Star Wars".

"Am invitat aceasta orchestra a scolii sa reprezinte tinerii muzicieni din intreaga lume si sa arate de ce sunt pasionati. Le-am oferit sansa sa ajunga la un public despre care noi stim ca intelege puterea extraordinara a muzicii si cu care au mai multe in comun decat isi pot imagina", explica Joey DeMaio.

"Vrem sa incurajam adolescentii sa isi urmeze telurile, indiferent de ce spun cei din jur. Mai ales ca tanar adult esti adesea confruntat cu critici aspre din parte celor de aceeasi varsta, pentru ca in ochii lor nu esti suficient de "cool", daca mergi la cor sau la repetitiile orchestrei, in timp ce ei joaca fotbal sau fac alte lucruri, care sunt in tendintele actuale", a spus DeMaio, doctor in stinte muzicale si cunoscut pentru pasiunea fata de Wagner.

"Sa-ti urmezi calea, fara nicio indoiala; sa lupti pentru ceea ce crezi, indiferent daca iti va aduce sau nu popularitate...acestea sunt lucrurile in care cred Manowar si fanii metal si aceste elemente ii unesc pe acesti tineri muzicieni cu fanii Manowar.
Impreuna vom face sa se cutremure Grugahalle pe 14 ianuarie si vom arata lumii ca muzica ne face puternici, si este acolo pentru noi, cand avem nevoie. La fel cum si cei infratiti de metal vor fi mereu acolo, unul pentru celalalt.



Manowar au anuntat recent ca revin in studio pentru a lucra la urmatorul album al carui titlu nu este cunoscut deocamdata si isi vor relua activitatea concertistica in ianuarie 2015, printre altele cu trei showuri exclusiviste in Germania. Acestea vor avea loc pe 14 ianuarie 2015 la Grugahalle, Essen, pe 16 ianuarie la Zenith in Munchen si pe 17 ianuarie 2015 la Jahrhunderthalle in Frankfurt/Main (sold out).

In timpul lucrului la noul album s-a nascut ideea de a invita o orchestra de tineri muzicieni, reprezentativa pentru adolescentii si tinerii adulti de pretutindeni pentru a-i incuraja in activitate si inspre a-si urma visele.

Ideile au fost rapid transformate in fapte si, fara ezitare, orchestra de la Goetheschule din Essen, a fost invitata sa se prezinte in fata comunitatii metal in concertul de pe 14 ianuarie din de la Grugahalle din Eseen.

Turneul mondial "Kings Of Metal MMXIV" celebreaza 25 de ani de la lansarea albumului omonim din 1988 - cel mai bie vandut album din discografia Manowar- si de la turneul ce i-a urmat. Turneul mondial "Kings Of Metal MMXIV" inseamna o varietate de piese zdrobitoare, aflate in topul preferintelor fanilor, inclusiv toate versiunile noi ale melodiilor de pe "˜Kings Of Metal Mmxiv, ' imbogatite cu elemente multimedia unice si cu alte surprize.


Pentru update-uri constante vizitati: http://www.manowar.com si
http://www.facebook.com/manowar

Kings Of Metal MMXIV World Tour - Date confirmate:
- Sambata, 18 octombrie 2014 - Loud Park Festival - Tokyo, Japonia
- Luni, 12 ianuarie 2015 - ÄŒEz Aréna - Ostrava, Republica Ceha
- Miercuri, 14 ianuarie 2015 - Grugahalle - Essen, Germania
- Vineri, 16 ianuarie 2015 - Zenith - Munich, Germania
- Sambata, 17 ianuarie 2015 - Jahrhunderthalle - Frankfurt, Germania (Sold Out)
- Duminica, 18 ianuarie 2015 - St. Jakobshalle - Basel, Elvetia


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top