Noutăți și comunicate

MANOWAR- live cu fanii pe Facebook

29 noiembrie 2010
MANOWAR- live cu fanii pe Facebook
Fanii MANOWAR, din intreaga lume, au avut parte de o ora de sarbatoare, sambata, pe 27 noiembrie: cei patru membrii ai trupei s-au aflat, simultan, online, pe pagina de Facebook a trupei si au stat de vorba cu cei care ii apreciaza.

''A fost o idee spontana. Feedback-ul pentru a Battle Hymns 2011a a fost impresionant! L-am primit aproape in timp real, pe Facebook, la doar cateva momente dupa ce fanii au downloadat albumul, in prima zi in care acesta a fost disponibil pe The Kingdom of Steel. Asa ca am vrut sa le multumim, imediat'', a spus basistul Joey DeMaio.
''A fost foarte tare!'', a a spus si vocalistul Eric Adamas, dupa incheierea sesiunii. ''Nimic nu se compara cu a ne intalni, fata in fata, cu fanii nostri, dar prezenta directa pe internet este nivelul urmator de interactiune nemijlocita. Cu siguranta vom repeta experienta'' Daca vreti sa aflati cand vor fi membrii MANOWAR din nou live pe Facebook, urmariti:www.facebook.com/manowar. Anunturile pentru sesiunile de chat vor fi postate ca update-uri de status.
''Battle Hymns 2011'', pe care Christopher Lee, starul din ''Stapanul inelelor'' este invitat special, este acum disponibil pe: http://www.thekingdomofsteel.com/. Albumul se gaseste in format mp3 (digital download), sub forma de CD audio, sau vinyl (editie limitata).Magazinul ofera, in exclusivitate, si o cantitate limitat de CD-uri si vinyluri cu autograf.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă