Noutăți și comunicate

MANOWAR lanseaza The Lord Of Steel Live, in format digital, pe 9 iulie

18 iunie 2013
MANOWAR lanseaza The Lord Of Steel Live, in format digital, pe 9 iulie
MANOWAR va lansa un EP live, cu momentele forte ale turneului The Lord Of Steel 20012/2013. Materialul va cuprinde piese din concertele derulate in Cehia, Finlanda, Germania, Italia, Rusia si Suedia.

"De la primul show din Zaragoza Spania pana la ultimul show din Yekaterinburg/Russia, The Lord Of Steel World Tour a fost o experienta extraordinara" a spus Joey DeMaio.

A canta, in premiera, piese noi in fata publicului tau este testul suprem privind impactul acestora asupra  singurilor oameni care conteza. Fanii nostri au fost loviti in plin si s-au dezlantuit cu salbaticie, ceea ce se va auzi pe noul EP. "The Lord Of Steel Live" este o multumire adresata minunatilor nostri fani; va imortaliza acest turneu si pe cei care au luat parte la el."

Albumul va fi mixat si masterizat in studiourile trupei MANOWAR, Hell si Haus Wahnfried, chiar de catre Joey DeMaio, impreuna cu Dirk Kloiber, care este de multa vreme inginer de sunet al formatiei.

"The Lord Of Steel Live" va fi disponibil in format digital exclusiv pe iTunes incepand din 9 iulie 2013, iar CD-ul va ajunge in magazine si va fi disponibil pe http://www.thekingdomofsteel.com din 16 august 2013.
 

Piese incluse:
El Gringo, Expendable, Hail, Kill And Die, Manowarriors, The Lord Of Steel, Thunder In The Sky.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă