Noutăți și comunicate

MANOWAR lanseaza Battle Hymns MMXI Special Edition cu 4 piese bonus

27 iulie 2011
MANOWAR lanseaza Battle Hymns MMXI Special Edition cu 4 piese bonus
Pentru a celebra turneul din Marea Britanie si Irlanda, MANOWAR va lansa o editie speciala a albumului Battle Hymns MMXI. Aceasta include 4 bonus track-uri, inregistrate live, in timpul primei parti a acestui turneu, desfasurata in primavara.


Editia speciala se poate comanda de pe http://www.metalhammer.co.uk/manowar, la pretul de 11 £, in cadrul pachetului Manowar Battle Pack UK. Acesta mai include editia prin care revista Metal Hammer UK marcheaza 25 de ani de existenta. Numarul aniversar cuprinde momente din istoria publicatiei si intreaga poveste din spatele acestui CD.

Cei care doresc ca, alaturi de Battle Pack, sa comande si un bilet pentru unul din show-urile trupei din Marea Britanie sau Irlanda, vor primi si un link de pe care vor putea sa downloadeze o piesa absolut noua, ce nu fost niciodata facuta publica, si care se va regasi pe urmatorul album de studio MANOWAR.


Intrebat de ce acest turneu est atat de special fata de cele anterioare, basistul Joey DeMaio a explicat: "prin acest turneu rememoram inceputurile noastre. Este foarte important sa nu uiti de unde ai pornit. Acum cantam in locatii asemanatoare celor din primele noastre turnee. In ele, trupa si fanii sunt mai aproape unii de altii. Ne place sa cantam in sali mari si pe stadioane, la fel ca si la festivaluri si suntem nerabdatori sa facem din nou acest lucru, anul viitor. Dar concertele de acum au un aer mai "personal" si o atmosfera unica. La fel cum a fost si in cazul reinregistarii albumului Battle Hymns, le oferim fanilor ceea ce este mai bun in ambele parti: atmosfera trecutului si tehnologia zilelor noastre".


Recent, MANOWAR a reinregistrat areciatul album de debut, Battle Hymns, pentru ca, in sfarsit, tehnologia a ajuns la nivelul echipamentelor personalizate ale trupei. Piesele clasice se bucura acum de sound-ul masiv si de productia laborioasa care a devenit, de-a lungul timpului, insemnul MANOWAR.

BATTLE HYMNS MMXI Special Edition - Track list:
1 - Death Tone
2 - Metal Daze
3 - Fast Taker
4 - Shell Shock
5 - Manowar
6 - Dark Avenger (narator: Sir Christopher Lee)
7 - William's Tale
8 - Battle Hymn

Live Bonus Tracks: 
9 - Call To Arms - live la O2 Academy, Birmingham, Anglia 27 martie 2011

10 - Hand Of Doom - live la La Riviera, Madrid, Spania 10 aprilie 2011
11- House Of Death - live la O2 Academy, Birmingham, Anglia 27 martie, 2011

12 - Thunder In The Sky - live la Campo Pequeno, Lisabona, Portugalia, 2 aprilie 2011

Datele anuntate pentru turneul din Marea Britanie si Irlanda sunt urmatoarele:

 

01 Noiembrie 2011 - O2 Academy, Glasgow, Scotia
04 Noiembrie 2011 - O2 Academy Leeds, Anglia
05 Noiembrie 2011 - O2 Academy Brixton, Londra, Anglia
06 Noiembrie 2011 - The Great Hall - Cardiff, Tara galilor
09 Noiembrie 2011 - The Academy - Dublin, Irlanda
10 Noiembrie 2011 - Mandela Hall - Belfast, Irlanda de NordVizitati http://www.facebook.com/manowar pentru update-uri constanteEvenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă