Noutăți și comunicate

Manowar full classic set cu Ross The Boss la Metalhead Meeting Festival 2017

4 mai 2017
Manowar full classic set cu Ross The Boss la Metalhead Meeting Festival 2017
Intre 24-25 iunie 2017 are loc o noua editie a festivalului METALHEAD Meeting la Arenele Romane. Lineupul evenimentului se imbogateste cu inca un mare nume pe afis: Ross The Boss aduce Manowar full classic set pe scena de la Bucuresti.


Va fi un show special mai ales ca vom avea pe scena doi membri Manowar: Ross The Boss si Kenny Rhino Earl. Acestia vor canta alaturi de basistul Symphony X si solistul din Let Us Prey.

Ross "The Boss" Friedman, cofondator al legendarei trupe Manowar, demareaza turneul mondial “The Discipline of Steel”, turneu care ajunge la Bucuresti in cadrul festivalului METALHEAD Meeting.

Alaturi de toborasul Kenny "Rhino" Earl si el membru Manowar, basistul Mike LePond (Symphony X) si solistul Mark Lopes (Let Us Prey), legendarul chitarist Ross "The Boss" Friedman pregateste pentru fanii din Romania un setlist clasic Manowar.

Ross "The Boss" Friedman are o cariera impresionanta ce incepe la inceputul anilor '80 cand Ronnie James Dio i-a facut cunostinta cu Joey DeMaio, ambii facand parte din crew-ul legendarului solist. Colaborarea Friedman-DeMaio da nastere legendarului proiect heavy metal Manowar, coagulat in jurul ideii de "True Metal".

http://www.ross-the-boss.com
http://www.facebook.com/rossthebossofficial/

Ross The Boss se alatura headlinerilor deja anuntati pana acum la editia a sasea a festivalului: Cradle Of Filth, Sepultura, Behemoth, Uli Jon Roth (Scorpions Set) Agnostic Front, Myrkur si Bucovina. Alte cateva zeci de trupe vor fi anuntate in curand. Pana pe 1 iunie abonamentele au preturi speciale de doar 170 de lei pentru doua zile. Alte trupe confirmate: Nox Vorago - Atmospheric Death & Black Metal | Suedia, Pokerface - Thrash Metal | Rusia, MartYrium - Black Metal | Malta, Arkana Code - Death Metal | Italia, Cretura - Symphonic Extreme Metal | Norvegia, Diying Gorgeus Lies - Thrash Metal | Germania
Multe alte trupe vor fi confirmate in curand.
(2) ManowarfullclassicsetcuRoss..._HaNTUA7P.jpgAbonamentele pentru Metalhead Meeting se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- PRESALE 1: pana pe 1 iunie: 170 de lei Acces General si 220 de lei Golden Circle
- PRESALE 2: pana pe 24 iunie: 185 de lei Acces General si 235 de lei Golden Circle
- LA INTRARE: 200 de lei Acces General si 250 de lei Golden Circle

Sunt disponibile si pachete prin care puteti vedea si concertul Gojirade pe 4 iulie (tot de la Arenele Romane) la pachet cu festivalul Metalhead Meeting dar si pachete pentru showul Evanescence de pe 29 iunie (Arenele Romane), concertul Gojira de pe 4 iulie si Metalhead Meeting. De asemenea, gasiti in vanzare si pachetul Wolf Pack prin care puteti cumpara 5 bilete la pret de 4 si veniti in gașcă la concert ! Pachetele dar si abonamentele la festival pot fi cumparate de pe iabilet.ro de aici http://www.iabilet.ro/bilete-metalhead-meeting-festival-2017-25955/

Abonamentele se gasesc de asemenea si in retelele eventim si bilete.ro si in toate punctele clasice de vanzare de bilete. Abonamentele Golden Circle sunt in fata scenei iar numarul lor este limitat la 500 de bucati din care mare parte s-au vandut deja.

Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Kreator, Dragonforce, Rotting Christ, Delain, Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2017 sa sarbatorim 6 editii de METALHEAD Meeting cu un lineup care doreste sa duca festivalul la un alt nivel, categoria grea, asta insemnand headlineri pe care ii vedeti pe capetele de afis ale marilor festivaluri de gen.

Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

Metalhead Meeting, our passion, they wouldn't understand.
http://www.metalheadmeeting.com
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top