Noutăți și comunicate

MANOWAR - concerte sold out in Birmingham & Cleveland

15 ianuarie 2011
MANOWAR - concerte sold out in Birmingham & Cleveland
Biletele pentru concertele Manowar din Birmingham, Marea Britanie (27 martie) si Cleveland, SUA (12 martie) s-au epuizat.

In Cleveland Ohio, un al doilea show a fost stabilit pentru ziua de vineri, 11 martie. Iar sper bucuria fanilor americani, trupa a anuntat inca un concert in SUA: pe 5 martie, regii metalului invadeaza, dupa o absenta de 6 ani, orasul Worcester (Massachusetts). HolyHell va canta, in calitate de invitat special, la toate cele trei evenimente de pe continentul american.
Revenind la concertul din Anglia, managementul O2 Academy din Birmingham a transmis urmatorul comunicat: a fanii englezi au aratat lumii ca metalul adevarat nu a murit, in Marea Britanie. Manowar va zgudui pamantul si va daramana acoperisul Academiei O2 din Birmingham, pe 27 mai, in timpul singurului concert pe care il vor sustine in Regatul Unit. Manowar a mai anuntat inca doua aparitii in Europa, in Portugalia si Elventia. Programul turneului din aceasta primavara arata astfel:
05 Martie 2011 - The Palladium, Worcester, Massachusetts, SUA 11 Martie 2011- The Agora - Cleveland, Ohio, SUA
12 Martie 2011 - The Agora - Cleveland, Ohio, SUA- sold out -
18 Martie 2011- Principal Club Theater - Salonic, Grecia
25 Martie 2011- St. Jakobshalle - Basel, Elvetia
27 Martie 2011- O2 Academy - Birmingham, Marea Britanie- sold out -
2 Aprilie 2011- Campo Pequeno - Lisbona, Portugalia
8 Aprilie 2011- Rodahal - Kerkrade, Olanda

Bilete se pot achizitiona de aici. Pe langa o serie de piese considerate adevarate repere ale repertoriului MANOWAR, trupa va marca si lansarea"Battle Hymns 2011", prezentand live toate melodiile de acest album.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top