Noutăți și comunicate

MANOWAR anunta primul concert din turneul mondial “Kings Of Metal MMXIV”

7 august 2013
MANOWAR anunta primul concert din turneul mondial “Kings Of Metal MMXIV”
MANOWAR a anuntat ca primul concert din turneul Kings Of Metal MMXIV World Tour va avea loc pe 21 martie 2014, la Palatul Sporturilor Luzhniki, din Moscova, Rusia.

In acest turneu, MANOWAR va performa integral albumul "Kings Of Metal MMXIV", alaturi de alte imnuri metal nemuritoare, prezentand un set de piese "best of", intr-o productie scenica complet noua.

http://www.youtube.com/watch?v=yzwrGenw7oI&feature=youtu.be

"Fanii MANOWAR din Rusia și-au spus din nou cuvantul, tare și clar! Iar organizatorii de concerte le-au auzit chemarea! Suntem gata sa aducem din nou in Rusia metalul adevarat și zdrobitor." a spus basistul Joey DeMaio.

Albumul "Kings Of Metal" al trupei MANOWAR, o piatra de hotar in istoria heavy metal, a fost lansat pe 18 noiembrie 1988 și a fost urmat de un turneu mondial in 1989. Pentru a celebra cea de a25 aaniversare de la lansarea "Kings Of Metal", MANOWAR se afla in studio și inregistreaza o noua varianta, speciala, a albumului: "Kings Of Metal XXIV". 

Noua imprimare va "onora varianta originala ca punct de pornire și ii va da in plus energia ce rezulta din valorificarea puterii tehnologiei de azi și a celor 25 de ani de experienta. Noua versiune va include noi aranjamente și modificari ce incorporeaza elemente specifice prestatiei live, adaugate in decursul anilor" a spus basistul MANOWAR, Joey DeMaio. "Albumul va cuprinde piese bonus, materiale bonus și multe alte surprize", a completat el.

"Am primit atat de multe cereri din partea fanilor pentru un turneu clasic, incat aceasta aniversare inseamna momentul ideal și ocazia perfecta, " a comentat DeMaio,

Mai multe date din turneu vor fi dezvaluite in curand:

Kings Of Metal MMXIV World Tour - Date confirmate:

Vineri, 21 martie, 2014 - Palatul Sporturilor Luzhniki  - Moscova, Rusia

Pentru informatii și update-uri constante vizitati:
http://www.manowar.com     
http://www.facebook.com/manowar


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top