Noutăți și comunicate

MANOWAR anunta planuri pentru un nou album si modificari ale programului de turneu

7 septembrie 2014
MANOWAR anunta planuri pentru un nou album si modificari ale programului de turneu
Manowar anunta ca se intorc in studio pentru a incepe lucrul la urmatorul album de studio.

Pentru a se concentra asupra albumului al carui nume este inca necunoscut, Manowar amana datele cuprinse in partea nord americana a turneului, din cauza unor conflicte de program. Biletele vor ramane valabile si update-uri privind noile date vor fi anuntate cat de curand posibil. Cei care nu vor avea cum sa ia parte la showurile reprogramate vor putea primi inapoi contravaloarea biletelor.

Manowar va fi cap de afis la Loud Park Festival din Tokyo Japonia, pe 18 octombrie 2014 si va relua turneul mondial "Kings Of Metal MMXIV" cu primele date din Germania, in luna ianuarie. Mai multe date pentru 2015 vor fi anuntate in curand!Intre timp, "Hell On Earth V" a devenit disponibil pe iTunes intr-o serie de tari si urmeaza sa apara si in alte teritorii, cat de curand.

Acest material video cu durata de peste 2 ore este filmat din peste 150 de unghiuri, cuprinde spectaculoase cadre inregistrate din elicopter, include bis-ul din cadrul turneului "Demons, Dragons and Warriors" 2007, cunoscut sub numele Viking Encore, precum si versiuni complete ale pieselor "Sons Of Odin", "Glory, Majesty, Unity", "Gods Of War" si ale multor altor titluri, filmate in momente de varf ale showurilor din Turcia, Spania, Cehia, Sua, Canada, Germania si din alte tari.

Mai multe lung metraje cu Manowar vor fi disponibile pe iTunes in curand.

Pentru update-uri constante vizitati: http://www.manowar.com si http://www.facebook.com/manowarKings Of Metal MMXIV World Tour - Date confirmate:
- Sambata, 18 octombrie 2014 - Loud Park Festival - Tokyo, Japonia
- Miercuri, 14 ianuarie 2015 - Grugahalle - Essen, Germania
- Vineri, 16 ianuarie 2015 - Zenith - Munich, Germania
- Sambata, 17 ianuarie 2015 - Jahrhunderthalle - Frankfurt, Germania (Sold Out)

Photo: Guido Karp / Illustration: Gaetano Di Falco © 2014 Magic Circle Entertainment. All rights reserved.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă