Noutăți și comunicate

MANOWAR a inceput in forta a doua parte a turneului Battle Hymns 2011

2 noiembrie 2011
MANOWAR a inceput in forta a doua parte a turneului Battle Hymns 2011
MANOWAR a demarat aseara in forta a doua parte a turneului Battle Hyms 2011. Uraganul heavy metal s-a dezlanuit in Glasgow, la O2 Academy, in fata unui public infometat de head banging.

Prestatia celor patru regi ai metalului a intruchipat inca o data imbinarea perfecta dintre claritatea sunetului si volumul zdrobitor, in timpul unui concert cu durata de aproximativ doua ore. Prima parte a show-ului a revenit pieselor de pe albumul Battle Hymns, lansat in 1982 si reinregistrat in 2011. Cele 8 piese, compuse in 1982, din care răzbate febra sălbatica a zorilor heavy metalului au pus sala pe jar...sau mai bine spus pe headbanging.

Desi unii ar putea crede ca doar acel album e un concert in sine, cei obisnuiti cu anduranta Manowar (trupa deține recordul Guiness pentru cel mai lung concert heavy metal din istorie - peste 5 ore) stiau ca distracția abia a început.  

Au urmat sonorități considerate repere ale repertoriului Manowar, precum Brothers of Metal, Hail & Kill, Kings of Metal, sau Warriors of the World.

In set-list s-au regasit si piese de pe albumul Gods of war (Sons of Odin si surpriza serii - King of Kings, o piesa prezentata live mai rar), iar God or Man, de pe cel mai recent EP al trupei: Thunder in the Sky, a zguduit sala.

Concertul s-a incheiat cu un rasunator Black Wind Fire and Steel, iar pentru outro-ul serii regii metalului au optat pentru.Army of the Dead.

Colaborarea dintre Manowar si compania D.A.S. Audio, care asigura sistemul de sonorizare si-a aratat aseara roadele: desi configuratia locatiei nu este una care favorizeaza propagarea ireprosabila a sunetului, echipamentele folosite si adaptarile facute de tehnicieni au produs un rezultat remarcabil: concertul s-a evidentiat prin faptul ca cei prezenti s-au bucurat de o experienta sonora de exceptie, caracterizata de un sunet clar, puternic  si uniform in orice punct al salii.   Pentru update-uri privind desfasurarea turneului vizitati: http://www.facebook.com/manowarEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă