Noutăți și comunicate

MANOWAR a anuntat datele turneului din Marea Britanie & Irlanda

21 iulie 2011
MANOWAR a anuntat datele turneului din Marea Britanie & Irlanda
Dupa 16 ani de absenta, Manowar s-a intors triumfal in Regatul Unit al Marii Britanii prin concertul sold-out sustinut in martie la Birmingham. Fanii nu s-au multumit doar cu atat si le-au cerut regilor metalului sa revina cu un intreg turneu. Iar Manowar a raspuns chemarii lor.

Datele, facute publice chiar de Joey DeMaio intr-un material video  sunt urmatoarele:


01 Noiembrie 2011 - O2 Academy, Glasgow, Scotia
04 Noiembrie 2011 - O2 Academy Leeds, Anglia
05 Noiembrie 2011 - O2 Academy Brixton, Londra, Anglia
06 Noiembrie 2011 - The Great Hall - Cardiff, Tara galilor
09 Noiembrie 2011 - The Academy - Dublin, Irlanda
10 Noiembrie 2011 - Mandela Hall - Belfast, Irlanda de Nord

In perioada de pre-sale, care incepe vineri 22 iulie, biletele vor fi disponibile prin Metal Hammer UK. Cei care achizitioneaza bilete in aceasta perioada vor primi: o editie speciala a albumului Battle Hymns 2011, care include 4 bonus track-uri, un link de download pentru o piesa absolut noua, care nu fost inca facuta publica si care va fi inclusa pe urmatorul album Manowar si o editie speciala a revistei Metal Hammer.

In primavara prima parte a turneului Batlle Hymns 2011 a luat cu asalt SUA, Grecia, Elvetia, Anglia, Suedia, Portugalia, Olanda si Spania. Turneul Battle Hymns din Anglia si Irlanda va readuce in prim plan show-ul incredibil de puternic al trupei manowar si face ca peretii sa se cutremure. Trupa va canta integral albumul Battle Hymns, alaturi de alte piese clasice.

Turneul este sponsorizat de Metal Hammer UK si reteaua O2 Academy.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top