Noutăți și comunicate

MANFELLOW va deschide concertul T.Rex din Hard Rock Cafe

3 februarie 2012
MANFELLOW va deschide concertul T.Rex din Hard Rock Cafe

Trupa de rock alternativ Manfellow va încălzi atmosfera în seara de 29 martie, înainte ca T.Rex să urce pe scenă și hiturile "Children of the Revolution", "Get it On" sau 20th Century Boy să răsune în Hard Rock Cafe.
  

Manfellow a câștigat în toamna anului 2011 competiția Global Battle of the Bands Romania și va reprezenta țara noastră la faza internațională a concursului, în vara lui 2012. Formația a mai fost premiată și la secțiunea Newcomers a Festivalului Stufstock 2011.

În formula  Dan Leompescu - voce, Claudiu Rusa - tobe, Andrei Filip - boss,     Cristi Anca - chitară, Manfellow aduce în fața publicului un rock alternativ cu influențe indie și electro-pop. Veți avea ocazia să ascultați piesele care vor face parte din albumul de debut al trupei. Potrivit solistului Dan Leompescu "acesta este prima apariție a trupei Manfellow în Hard Rock Cafe și ne bucurăm că se întâmplă în contextul primului concert T.Rex la București"

 
Concertul T.Rex, pe care Manfellow îl va deschide, face parte din seria Classic Rock Nights, ce își propune să aducă nume legendare într-o locație de tradiție.

Britanicii au făcut istorie pe scena glam în anii "˜70, iar în prezent continuă să aibă o activitate bogată. T.Rex a susținut doar în 2011 peste 50 de concerte în Europa, iar showurile lor sunt considerate adevărate portaluri de călătorii în timp, ei recreând, la fiecare show atmosfera încinsă și pătimașă a concertelor glam din miezul anilor 70. Orice reprezentație include hituri precum: "Ride a White Swan", "Hot Love", "Jeepster", "Get it On", "20th Century Boy", "Children of the Revolution", "Telegram Sam", "Metal Guru".
  

Biletele se găsesc la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librăriile Adevărul și Eminescu, Magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor, Stația de Metrou Unirii 1 și în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande biletele online  o pot face de pe http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro, http://www.bilet.ro

 
T.Rex - Children of the Revolution


Manfellow - "Why"  

Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top