Noutăți și comunicate

Manfellow reprezinta Romania la GBOB International vara viitoare

28 noiembrie 2011
Manfellow reprezinta Romania la GBOB International vara viitoare
Formatia Manfellow a castigat sambata seara competitia nationala GBOB si va reprezenta Romania la marea finala mondiala ce va avea loc în vara anului viitor.

Juriul care a desemnat castigatorii a avut urmatoarea componenta: Tore Lande- CEO GBOB, Cristin Tomeci CTO & Operations Director GBOB, Mathias Eklof - Marketing & Promotion Manager, Dan Cojocaru - realizator Timpul Chitarelor TVR, Liviu Zamora - Radio Romania Actualit­ati, Alex Revenco - Jurnalul National 

În formula  Dan Leompescu - voce, Claudiu Rusu - tobe, Andrei Filip - bass,     Cristi Anca - chitara, Manfellow s-au facut remarcati înca din semi-finala de joi, în care au prezentat piesele: "Why", "Out Of Sight", "Chasing The Sun". Apoi, în finala de duminica si-au adjudecat victoria cu "Why" si "Out of Sight".

Dupa încheierea competitiei Manfellow au declarat: "este o mare responsabilitate sa reprezentam Romania la nivel international, dar si o mare sansa de afirmare care ni se ofera"

Manfellow activeaza din vara anului 2011 si aduce în fata publicului un rock alternative  cu influente indie si electro-pop. Formatia a mai fost premiata si la sectiunea Newcomers a Festivalului Stufstock 2011. Repertoriul Manfellow include deja peste 20 de compozitii, o parte din ele urmand sa fie incluse pe primul album al trupei.

Competitia GBOB, caracterizata de Misu Cernea, organizatorul concursului din Romania, drept: "un adevarat campionat mondial de muzica" a ajuns la a opta editie pe plan international si la a cincea la nivel national. În finala mondiala programata pentru vara viitoare vor concura castigatorii finalelor nationale, organizate în tarile înscrise în concurs. Miza va fi marele premiu în valoare de 100.000 de dolari si trofeul The Best New Band In The World.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă