Noutăți și comunicate

Mancare sanatoasa si trandafiri pentru Axl Rose

25 iunie 2012
Mancare sanatoasa si trandafiri pentru Axl Rose
Liderul Guns N' Roses, legendarul solist vocal Axl Rose vrea să aibă în camera sa din spatele scenei de la București două vaze a câte 18 trandafiri, albi și roșii. Printre cerințele în mare parte firești pentru un star de nivelul său, Axl Rose vrea să aibă la dispoziție serviciile unui chiropractician, ale unei maseuze și un asistent de garderobă, gata să calce sau să coasă lucruri la nevoie.

Toți rockerii prezenți la Tuborg GreenFest, fie că sunt vedete, fie că se numără printre fani, se vor putea bucura de produse de calitate premium puse la dispoziție de sponsorul festivalului. Atât în spatele scenei, cât și în față, pe rockeri îi va uni berea Tuborg.

Trupa Guns N' Roses va sosi la București din Graz, Austria, iar următoarea oprire din turneul lor mondial îi duce la Tel Aviv, în Israel. Pe perioada șederii la București, trupa a solicitat montarea în backstage a nu mai puțin de nouă încăperi, fiecare cu rolul său bine definit. Trei dintre ele vor fi la dispoziția lui Axl Rose, iar restul vor funcționa ca salon de masaj, sală de mese, cameră de relaxare, garderobă comună, iar ultimele vor fi ocupate de o echipă de tehnicieni.
Toate încăperile vor fi dotate cu mobilier standard - canapele, mese, scaune -, vor avea lumini reglabile, prize și transformatoare de 110V, pentru ca americanii să-și poată folosi calculatoarele și alte gadgeturi, precum și conexiune la internet fără firewall.
Încăperea în care Axl Rose va petrece câteva ore va trebui să fie suficient de spațioasă încât opt persoane să nu se simtă înghesuite în ea, să aibă obligatoriu florile mai sus menționate, amestecate și puse în două vaze, baie cu duș, o canapea, două fotolii, o măsuță de cafea și bineînțeles, aparat de aer condiționat. Se pare că Axl și trupa se tem de caniculă, deoarece au solicitat ca temperatura în toate camerele sa să fie reglată la 22ºC.

În ceea ce privește mâncarea, cei de la Guns N' Roses nu sunt deloc mofturoși. Vor în schimb să mănânce sănătos, așa că au solicitat inclusiv omlete din albuș de ou, pâine integrală, cereale și o multitudine de fructe la masa de dimineață. La prânz, solicitările trupei includ meniuri vegetariene, legume fierte sau sote și salate. Seara, când este de așteptat ca la masa trupei să fie hrăniți nu doar rockerii, ci și întreaga echipă tehnică (zeci de persoane), mâncarea este stabilită în funcție de ziua săptămânii. Astfel, sâmbăta sunt preferate pastele, iar duminica friptura de curcan.

De îndată ce va termina de cântat, este posibil ca Axl să vrea să mănânce. Ca urmare, organizatorii trebuie să îi pună la dispoziție mâncare gătită. Meniul preferat constă în carne de pui, cartofi piure și legume fierte, dar rockerul nu ar spune nu nici unei porții de spaghete pomodoro.
În ceea ce privește băuturile, vedeta dorește să aibă la dispoziție o sticlă de șampanie de lux, una de vin roșu, una de vodcă, alta de tequila, cola fără zahăr, băuturi energizante, limonadă și mai multe tipuri de bere premium.

Și Machine Head mănâncă sănătos

Capul de afis al celei de a doua seri a Tuborg GreenFest powered by Rock The City, Machine Head au comandat la rândul lor mâncare sănătoasă. Astfel, în meniul de dimineață se vor afla cereale, iaurt, lapte, sucuri naturale și ceaiuri. La prânz, rockerii au cerut cel puțin o variantă de supă vegetariană și un meniu care să includă produse organice.
Băuturile preferate de cei de la Machine Head includ beri premium, vodcă, suc natural de portocale și toate sortimentele de cola.

La rândul lor, cei de la Godsmack preferă mâncarea sănătoasă și au solicitat opțiuni de meniuri vegetariene și fără gluten. În plus, ei refuză din start mâncarea mexicană, dar și. ..lasagna.
Băuturile preferate includ apă minerală, băuturi energizante și mai ales vinuri de calitate.

Italienii din trupa Lacuna Coil nu vor să mănânce sub nicio formă sendvișuri și nu se vor atinge de paste decât dacă sunt la fel de bune ca cele de acasă.

Heaven Shall Burn, capul de afiș al primei seri a Tuborg GreenFest powered by Rock The City numără nu mai puțin de patru vegetarieni, de unde și o proporție pe măsură a meniurilor de acest fel în solicitarea lor.


Cel mai mare festival al verii, Tuborg GreenFest powered by Rock The City, aduce trupe de referință ale rock-ului mondial în recitaluri extraordinare. După ce a făcut înconjurul Europei alături de artiști și trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest aduce și în România o atmosferă incendiară garantată de trupele de calibru, experiența unică și Tuborg, berea cea mai implicată în muzică.

Conceptul Tuborg GreenFest, implementat în ultimii ani și în România, a dat naștere unora dintre cele mai puternice spectacole internaționale. Până în prezent, Tuborg GreenFest a oferit iubitorilor de muzică concertele unor trupe de prestigiu precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. În anii trecuți, Tuborg GreenFest a organizat în România unele dintre cele mai ample concerte rock, aducând publicului român nume mari precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Biletele pentru Tuborg GreenFest powered by Rock The City sunt puse în vânzare prin rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești și pe http://www.eventim.ro.

Informații suplimentare legate de festival puteți găsi și pe pagina noastră de Facebook, http://www.facebook.com/TuborgGreenfest2012


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top