Noutăți și comunicate

Making of al primului videoclip Lindemann: Praise Abort

17 iulie 2015
Making of al primului videoclip Lindemann: Praise Abort
Lindemann a publicat un making of de 18 minute in care ne arata imagini exclusive de la filmarile videoclipului “Praise Abort”.



In mini documentar sunt dezvaluite inceputurile proiectului Lindemann, dar si elemente privind productia videoclipului: cum au fost create acele colaje verosimile, ce a presupus machiajul, cum a fost realizata coregrafia, detalii privind viziunea regizorala si nu numai.

Peter Tagtgren a declarat ca fiecare lansare Rammstein era inca un pas al trupei pentru a ajunge in varf, un varf pe care il atinsesra deja. “Tocmai de aceea aveau nevoie de o pauza in 2013, astfel ca Till mi-a zis ca acesta este momentul sa facem ceea ce ne propuseseram de ceva timp”

(4) Making_of_al_primului_videocli_jiNgWtG5.jpg
Regizorul Zoran Bihac a rememorat: “Cand am auzit versul I Hate My Life, m-am tot gandit la o imagine reprezentativa. Ceva care sa te secatuiasca de energie. De ce si-ar uri cineva viata atat de mult? Sa fie atat de blestemat. Si nu stiu de ce, dar a trebuit sa ma gandesc la porci. Apoi mi-am amintit ipostaza unei scroafe alaptandu-si purcelusii.”

https://www.youtube.com/watch?v=ppoDzdd6qss

“In perioada in care inregistrau Mutter, Rammstein isi petreceau cea mai mare in Suedia. Ne intalneam adesea prin baruri, ne imbatam impreuna si asa am ajuns sa ne imprietenim. Eu eram in promovare cu Pain la vremea respectiva, am zis ca ar trebui sa facem ceva impreuna pe plan muzical. Au trecut 13 ani pana cand s-a concretizat ceva.”, a marturisit Peter Tagtgren.

Numele albumului este inspirat din perioada in care Germania era impartita in RDG si RFG. Till Lindemann a declarat pentru revista Rolling Stones ca "in RDG [n.n.: Till s-a nascut in Leipzig si a trait in Wendisch-Rambow, ambele localizate in RDG] nu aveam acces deloc la droguri. Era o chestiune socialista, erau total interzise. Si chiar daca ai fi vrut si ai fi avut si bani, tot nu puteai obtine nimic. Si atunci ne faceam singuri cocktail-uri de pastile si alte tipuri de medicamente. Trebuia sa ai calitati speciale pentru e pregati cocktail-ul corect. Altfel, puteai sa mori, sa iti provoci o dereglare psihica sau sa ajungi Mongol (rade). Adica sa nu iti mai revi deloc din "trip". Deci se trage din vremurile apuse ale Germaniei de Est".


“Stiu ca unii spun ca nu putem sa cantam despre asa ceva. Dar nu ne pasa, avem ceva care se numeste libertate artistica. Este amuzant, oamenii trebuie sa remarce ironia intregii piese”, a raspuns Peter Tagtgren celor care critica mesajul "Praise Abort".

Lindemann - proiectul muzical format din vocalistul formatiei Rammstein, Till Lindemann si vocalistul si producatorul Peter Tagtgren (Pain, Hypocrisy) - a lansat mult asteptatul album "Skills in Pills" pe 23 iunie 2015 prin Warner Music Group. Discul contine 11 piese, primul extras pe single fiind "Praise Abort".

Albumul a reusit pana acum performanta de a se clasa in primele 10 pozitii in Austria, Elvetia, Olanda, Mexic, Cehia, iar in Finlanda si Germania a ajuns pana pe primul loc in topuri.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top