Noutăți și comunicate

Maine incepe Metalhead Meeting Festival 2016 la Arenele Romane din Bucuresti

2 iunie 2016
Maine incepe Metalhead Meeting Festival 2016 la Arenele Romane din Bucuresti
Intre 3 si 5 iunie 2016, METALHEAD va invita la a cincea editie a festivalului METALHEAD Meeting, o editie aniversara cu un lineup pe masura. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti unde va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal.

Festivalul ii are in lineup ca headlineri pe elvetienii de la ELUVEITIE, thrasherii germani de la KREATOR, trupa britanica de power metal, DRAGONFORCE, trupa olandeza de symphonic metal DELAIN, maltezii de la BEHEADED, bulgarii de la LAST HOPE si grecii de la ROTTING CHRIST. Numele se alatura altor aproape 30 de trupe care vor canta in cele 3 zile de festival !

Avand in vedere faptul ca festivalul se desfasoara in aer liber, fumatul este permis. De asemenea, nu uitati ca datorita unor probleme de sanatate ale solistului, Exploited au anulat prezenta la festival asa ca Eluveitie vor canta ultima trupa sambata iar Rotting Christ in loc de 60 de minute vor canta 80 de minute.

Nu uitati ca fiind o editie aniversara, paharele de bere vor fi branded cu Metalhead Meeting !

Va invitam sa cititi mai jos programul si regulile de acces.


CONDITII METEO
In mod normal, prognoza meteo ne anunta ca nu va ploua. Totusi, organizatorii va informeaza ca accesul cu umbrele este interzis pentru ca ii pot rani pe cei din jur asa ca va recomanda sa veniti cu pelerine. In caz de ploaie puternica va puteti adaposti pe coronamentul Arenelor Romane (la Coloane), in zona de Garderoba / Toaleta, sub umbrelele de la bar sau de la standul de mancare, pe holurile de evacuare cu rugamintea de a lasa un spatiu liber de trecere suficient celor care doresc sa traverseze zonele. Nu va panicati, putina apa nu a facut rau nimanui Va multumim !


BILETE si ABONAMENTE
Nu cumparati bilete decat din punctele autorizate si de la casa de bilete. Nu cumparati bilete de la speculantii din parc pentru ca sunt false. Ramaneti cu banii dati si nici la concert nu intrati. Pentru o diferenta modica de pret chiar nu merita sa riscati sa nu vedeti concertul. Inainte de concert, biletele se gasesc pe http://www.iabilet.ro si in retelele Eventim, bilete.ro, Myticket si iabilet.ro/retea. Bilete se vor gasi de vanzare si la intrare.
Programul festivalului il gasiti pe pagina de Facebook oficiala:
http://www.facebook.com/METALHEADMeeting
Portile Arenelor Romane se deschid vineri si duminica la ora 16:00 iar sambata la ora 15:00. Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos cu portile de fier) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu orele de mai sus dar puteti veni la orice ora doriti, portile fiind deschise pana la finalul concertelor in fiecare zi.


CATEGORII
Posesorii de bilete la categoria de bilete Golden Circle pot sta si in Normal Circle. In Normal Circle exista atat locuri pe scaun cat si locuri in picioare.
Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Pastrati bratarile la mana pe toata durata festivalului. Daca o pierdeti sau o rupeti va trebui sa cumparati alt bilet. Biletele de o zi nu primesc bratara.
Accesul copiilor sunt 7 ani este gratuit daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valid. Accesul copiilor sub 12 ani este permis doar daca acetia sunt insotiti de unul dintre parinti. Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copiilor sub 7 ani. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.
La locatie va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie. Arenele Romane dispun de garderoba.


INFORMATII UTILE
Este interzis in zona de concert:
- accesul cu arme sau obiecte periculoase
- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
- umbrele - va rugam sa aduceti pelerine
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.

Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere, bere fara alcool, bere cu arome, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, energizante, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele.

Pe toata durata festivalului va fi prezent un stand de merch de 40 de metri patrati. Toate trupele participante vor avea produse la vanzare si veti putea gasi si tricourile oficiale METALHEAD si METALHEAD MEETING. La standul de merch veti putea plati atat cash cat si cu cardul.


MASURI DE SIGURANTA
Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane dispun de 6 iesiri de urgenta pentru public si inca doua in spatele scenei. Exista iluminat automat in caz ca se ia curentul. De asemenea, vor fi prezenti si 2 pompieri la concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul Arenelor.
Vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc.


OBLIGATIILE PUBLICULUI
-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor,
-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta;
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;
-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;
-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate


BILETE
Abonamentele si biletele de o zi se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self - service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe si la Beraria H) dar si in retelele Eventim, Myticket si bilete.ro si pe http://www.iabilet.ro/retea dar si in ziua concertului la intrare !

Abonamentele costa 150 de lei Acces General iar bieltele de o zi 100 de lei. In ziua concertelor la intrare abonamentele de trei zile vor costa 170 de lei iar biletele de o zi 120 de lei.
Misiunea METALHEAD Meeting: http://www.metalhead.ro/mhm/misiunea-noastra/
Pagina oficiala pe Facebook: http://www.facebook.com/METALHEADMeeting
Twitter: http://www.twitter.com/MHMeeting
Site Oficial: http://www.metalheadmeeting.com
Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live Concerts.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top