Noutăți și comunicate

Maine este ultima zi cu bilete promotionale la concertul Enter Shikari

24 august 2015
Maine este ultima zi cu bilete promotionale la concertul Enter Shikari
Concertul ENTER SHIKARI de la Bucuresti (Arenele Romane) din data de 5 octombrie 2015, se apropie cu pasi repezi. Evenimentul este unul special, care ii va avea ca invitati pe britanicii de la Hacktivist.

Maine (marti - 25.08.2015) este ultima zi in care mai puteti achizitiona bilete la pretul promotional de 55 de lei. Dupa aceasta bata, ele vor avea valoarea de 69 de lei pentru urmatoarele 200 de bucati si 79 de lei pana in ziua evenimentului, cand acestea vor costa 85 de Ron.

Biletele promotionale la 55 de lei sunt disponibile pe AmBilet.ro(pentru varianta print at home, acestea fiind livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului), in reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) si la sediul Maximum Rock & Promusic Events din Bucuresti (str. Traian Demetrescu nr. 9, sector 3). Cei care vin aici, primesc un CD la alegere! In plus, cumparatorii acestor bilete speciale intra automat intr-un concurs pentru un meet and greet cu Enter Shikari.

Primii 5 castigatori ai pass-urilor au fost deja anuntati si mai urmeaza alti 5!

Mentionam din nou ca dupa data de 25 august 2015 nu vom aloca alte bilete la acest pret, iar urmatoarele bilete pot fi achizitionate la 69 Ron, pentru urmatoarele 200 de bucati, 79 Ron restul biletelor pana in ziua concertului cand acestea au valoarea de 85 Ron.Enter Shikari a fost intemeiata in 2003 in St. Albans, Hertfordshire, Anglia de catre "Rou" Reynolds (voce, programming, clape, synth, chitara, percutie), Liam "Rory" Clewlow (chitara, backing vocals, percutie), Chris Batten (bas, backing vocals, percutie) si Rob Rolfe (tobe, percutie, backing vocals). Primul disc, "Take To The Skies", este lansat in martie 2007 si obtine imediat reactii pozitive din partea criticilor si a fanilor, clasandu-se pe locul 4 in Official UK Album Chart.

Enter Shikari este numita o "trupa vizionara" (NME) care combina intr-un mod unic post-hardcore-ul cu muzica electronica, rockul alternativ si metalul. Rezultatul este un gen nou, intitulat "electronicore".

Formatia s-a remarcat si prin mesajul politic puternic, care este bazat pe o viziune anti-sistem. Solistul Rou Reynolds a declarat intr-un interviu cu revista Kerrang ca doreste ca muzica sa sa aduca speranta in sufletele fanilor si sa ii incurajeze sa creada in lucrurile care inseamna ceva pentru ei.

Componenta:

Roughton "Rou" Reynolds — voce, programming, clape, sintetizator, chitara, percutie
Liam "Rory" Clewlow — chitara, backing vocals, percutie
Chris Batten — bas, backing vocals, percutie
Rob Rolfe — tobe, percutie, backing vocals

Discografie:

Take to the Skies (2007)
Common Dreads (2009)
A Flash Flood of Colour (2012)
The Mindsweep (2015)Hacktivist a fost intemeiata in anul 2011 si este cel mai emblematic nume din zona rap-metal. EP-ul de debut al grupului, self-titled-ul „Hacktivist”, a aparut in anul 2012 si a consacrat definitiv formatia in randul fanilor acestui gen, dar si a celor care savureaza sonoritati de djent, grime si nu-metal.

In mai 2014 formatia, in calitate de invitati speciali, deschid concertele KORN din UK, fapt ce intareste convingerea ca aceasta trupa este intr-o crestere foarte rapida.

Hacktivist s-a remarcat prin utilizarea chitarelor cu 8 corzi si a chitarelor bas cu 6 corzi pentru a obtine un sound distorsionat, intunecat, cu un volum masiv.

Pentru 2015, Hacktivist pregateste un nou disc, foarte asteptat de comunitatea metal. Primul single de pe acesta, „False Idols” a ajuns pe locul 1 in topurile internationale la doar cateva ore dupa lansare.

Hacktivist completeaza line-up-ul evenimentului Enter Shikari de la Bucuresti cu unul dintre cele mai importante nume contemporane din zona rap-metal!

Trupa britanica va concerta in premiera in Romania, in urmatoarea formula: Jermaine „J” Hurley - voce, Ben Marvin - voce, Tim „Timfy James” Beazley - chitara, voce, programming, Josh Gurner - bas si Richard Hawking - tobe.

Facebook Event


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top