Noutăți și comunicate

Mai sunt disponibile doar 50 de bilete la concertul Iced Earth

22 ianuarie 2014
Mai sunt disponibile doar 50 de bilete la concertul Iced Earth
A ramas mai putin de o saptmana pana la concertul Iced Earth din The Silver Church Club. Metalistii din Romania sunt decisi sa inceapa anul in forta, deoarece nu au ezitat sa isi procure bilete la evenimentul in cadrul caruia vor canta si alte doua trupe emblematice ale genului - Warbringer si Elm Street.



Din totalul de 400 de bilete puse la dispozitia melomanilor, mai sunt doar 50 de bucati! Daca vreti sa luati parte la cel mai important concert "greu" al iernii, atunci trebuie sa va grabiti.



Jon Schaffer, frontmanul si chitaristul trupei, a declarat ca fanii se pot astepta la un adevarat regal Iced Earth, unde se vor canta atat piesele consacrate, cat si cantece de pe noul disc, "Plagues of Babylon", lansat pe data de 6 ianuarie 2014. Mai mult, muzicianul are planuri mari pentru venirea sa in Romania, declarand in exclusivitate pentru Maximum Rock Magazin ca isi doreste sa viziteze Casa Poporului.

Biletele se pot achizitiona direct cu card (simplu, comod si eficient) sau din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro), la urmatoarele preturi:

65 lei - primele 100 de bucati - Sold Out!
50 lei (Black Friday) - 29 noiembrie, intre orele 10.00 - 21.00 - Sold Out!
75 lei - urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 27.01.2014 (Plateste cu card)
85 lei - biletele achizitionate in ziua concertului 28.01.2014

Spotul video al acestui concert poate fi urmarit la: https://www.youtube.com/watch?v=PqZ_omQjZE0

Iced Earth este o trupa must-see pentru orice meloman dedicat genului metal. Iata si 10 motive pentru care nu trebuie sa lipsiti de la acest eveniment.


1. Iced Earth reprezinta una dintre formatiile cele mai relevante pentru scena contemporana de metal modern, imbinand cu succes genuri iubite ca power, thrash, progressive si, bineinteles, heavy-metal.

2. Noul album al formatiei, "Plagues Of Babylon", a primit exclusiv recenzii pozitive, clasandu-se pe locuri fruntase in topul discografic al fanilor metal.

3. Formatia are un mesaj social puternic, dezvaluind intr-un mod poetic, dar in acelasi timp dur, neajunsurile sistemelor actuale de organizare a existentei umane, de la aspectul politic, la cel cultural si chiar si financiar.

4. Noul tobosar de turneu al Iced Earth este nimeni altul decat mastermind-ul Jon Dette, cunoscut pentru munca sa alaturi de trupe ca Slayer, Testament sau Anthrax. Cu un asemenea CV, venirea lui in tara este un eveniment in sine!

5. Posibilitatea ca fanii sa-si intalneasca idolii in persoana la o sesiune de meet and greet (autografe, poze, discutii etc).

6. Iced Earth este o formatie care nu a facut niciun compromis stilistic de-a lungul timpului, Jon Schaffer numarandu-se printre cei mai integri artisti rock. Acest lucru se simte in muzica grupului si in faptul ca trupa a pastrat acea duritate specifica.

7. Potrivit Metal Hammer, Iced Earth este o trupa "must-see" live pentru ca stie sa faca un show grozav si te duce inapoi in vremurile cand heavy-metalul facea legea.

8. Jon Schaffer ne-a promis ca vom putea asculta si hiturile care au consacrat formatia, alaturi de piesele de pe noul disc.

9. Warbringer si Elm Street vor face un spectacol de milioane si vor crea atmosfera perfecta pentru o seara 100% metal, asa, ca de inceput de 2014.

10. Aveti oportunitatea sa va procurati articole originale si inedite de la standul special de merchandise din venue.


Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro, http://www.promusicprod.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top