Noutăți și comunicate

Mai sunt cateva zile pana la concertul Linkin Park la Romexpo

29 mai 2012
Mai sunt cateva zile pana la concertul Linkin Park la Romexpo
Mai sunt cateva zile pana la primul concert Linkin Park din Romania! Concertul are loc in data de 6 iunie 2012 la Romexpo si este organizat de Events si prezentat de Ciuc Premium, berea muzicii live in Romania.

Pregatirile au intrat in linie dreapta pentru primul concert al americanilor de la Linkin Park in Romania. Lucrarile de amenajare din parcarea A de la Romexpo incep pe 1 iunie. 16 camioane vor transporta scena, back-line-ul si sistemul de sonorizare. Foarte exigenti in materie de sunet, cei de la Linkin Park au cerut un sistem de ultima generatie, ultra-performant, care nu se gaseste in Romania, si este adus special pentru ei din Republica Ceha. Scena pe care vor urca Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Dave "Phoenix" Farrell, Joe Hahn si Rob Bourdon masoara peste 400 m2, cu o inaltime de 14 m. Peste 500 de oameni (staff local si strain) vor participa la amenajarea ei, a tribunelor, a platformei pentru persoanele cu dizabilitati si la configurarea backstage-ului. Showul dispune de o productie impresionanta si efecte de lumini spectaculoase. Accesul in Parcarea A a Romexpo va fi permis incepand cu ora 17:30, iar concertul va incepe de la ora 19:00, cu Zdob si Zdub in deschidere.

Pentru facilitarea accesului, rugam publicul sa vina din timp si recomandam de asemenea utilizarea transportului in comun. Variantele pentru a ajunge la Romexpo sunt: metrou - Statia Aviatorilor, sau liniile RATB 31, 331 sau 335. Dupa ora 23.00, lor li se adauga linia N113, pe ruta Piata Unirii - Piata Presei Libere. Pentru cei care aleg varianta autoturism personal, Romxepo asigura parcare contra-plata (10 lei pentru toata durata desfasurarii concertului, in parcarile B si C). Accesul in parcarea A a Romexpo se va face prin Bulevardul Marasti, prin doua puncte (primul pentru spectatorii cu bilete la Gazon A si Gazon B, si al doilea pentru cei cu locuri in Golden Ring si Tribune). Harta atasata.

2-Mai_sunt_cateva_zile_pana_la_c_2EqM3Rbv.jpg
In ziua concertului, peste 200 de oameni de ordine vor asigura securitatea si buna desfasurare a evenimentului. Participantii la concert sunt obligati sa se supuna controlului corporal facut la intrarea in locatie de catre organele de securitate abilitate. In caz de ploaie, recomandam folosirea pelerinelor de ploaie - accesul cu umbrele este strict interzis in incinta Romexpo. Toate bauturile si produsele alimentare se vor achizitiona pe baza de fise. Este interzis accesul cu brichete, bauturi, obiecte contondente, curele si lanturi metalice, aparate foto si camere video.

Ciuc Premium este berea oficiala a concertului Linkin Park in Romania. Parteneri media: Rock FM, Sapte Seri, Adevarul, Click, Romania Libera, Ring, Sunete, Cancan, Ciao, Spy, Men's Health, SuperPescar,   Metalhead.ro, BestMusic.ro, 220.ro, peTeava.ro, Iconcert.ro, Infomusic.ro, Hypestreet.ro, Rockarolla.ro, Bestial.ro, NewsOutdoor, Phoenix Media, Indoor Media, Cocor Channel, Face to Face Media, OOPs Media, The Light Cinema, Carturesti. 

3-Mai_sunt_cateva_zile_pana_la_c_vlAQ6uPM6G.jpg
Biletele sunt disponibile la preturile de
- 130 lei - Gazon B;
- 200 lei - Gazon A;
- 270 lei - Golden Ring
- 360 lei - Tribune VIP.

Biletele se pot cumpara online, pe http://www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Sursa: Events
http://www.events.roEvenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă