Noutăți și comunicate

Mai sunt 2 zile pana la concertul Orphaned Land

7 decembrie 2011
Mai sunt 2 zile pana la concertul Orphaned Land
Au mai ramas 2 zile pana la concertul ORPHANED LAND (Israel), ARKAN (Franta), MYRATH (Tunisia), ARTWEG (Franta) de la Bucuresti!
Pana la data de 8 decembrie 2011 biletele se pot achizitiona la pretul de 68 lei, iar in ziua evenimentului - 9 decembrie 2011 - acestea au valoarea de 75 lei si se pot achizitiona numai de la intrarea in sala de concert.

Cumpara acum bilet la acest concert si castigi invitatii la concertul Tarja Turunen si Arch Enemy!

Reamintim ca formatia ORPHANED LAND (Israel) revine in Romania cu un concert ce va avea loc pe data de 9 decembrie 2011, la The Silver Church Club din Bucuresti.

Evenimentul, o colaborare intre Medien Events si Promusic Events (producator Nelu Brindusan) si sustinut de revista Maximum Rock, face parte din turneul "The Tour to OR Shalem", care promoveaza materialul "The Road To OR Shalom" lansat in 2011.

In deschidere vor evolua formatiile: ARKAN (Franta), MYRATH (Tunisia), ARTWEG (Franta).

ORPHANED LAND a dorit sa transmita un mesaj fanilor din Romania, mesaj pe care il puteti urmari la urmatorul link:
http://www.youtube.com/watch?v=iNT9RjAmL34&feature=player_embedded

Iata cateva motive pentru care trebuie sa participi la acest concert:

- ORPHANED LAND +ARKAN + MYRATH + ARTWEG - 4 formatii interesante
unite intr-un eveniment ce cu siguranta va satisface pofta de la rock la metal extrem. - Orphaned Land, muzicienii din Tara Sfanta, sunt recunoscuti pe plan international, apreciati de unii dintre cei mai mari muzicieni ai genului si... in plina evolutie creatoare.
- Kirk Hammett (Metallica) avea sa-si exprime aprecierea pentru muzica israelienilor "... imi place foarte mult ceea ce face aceasta trupa"
- Producatorul ultimului material discografic "The Neverending Way of ORwarriOR" - lansat in 2010 - este renumitul Steve Wilson de la Porcupine Tree, care declara ca: "Cred ca aceasta formatie este unul dintre cele mai bune trupe de metal, nu doar din Israel, ci din intreaga lume".
- In 2010 Orphaned Land a deschis pentru mai multe concerte Metallica, printre care si la editia Sonisphere din Romania, un alt indicator al valorii acesti trupe.
- Myrath, cu trei albume la activ, este adepta sonoritatilor progresive metal oriental. Da, suna interesant aceasta etichetare...
- Arkan, o formatie din Franta adepta a sonoritatilor metal cu insertii orientale, cu o voce feminina foarte atragatoare.

Cumpara acum bilet la acest concert si castigi invitatii la concertul Tarja Turunen si Arch Enemy!

Numarul biletelor este limitat la 500 de bucati, iar acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

58 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 10 pass-uri meet and greet cu trupa Orphaned Land) - Sold Out!!!
68 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 8 decembrie 2011
75 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 decembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top