Noutăți și comunicate

Mai este doar o saptamana pana la ultimul concert Therion in Romania

13 octombrie 2012
Mai este doar o saptamana pana la ultimul concert Therion in Romania
Dupa cum se stie deja, suedezii de la THERION sunt in plin turneu european pentru aniversarea celor 25 de ani de cariera si pentru promovarea noului material intitulat "Les Fleurs du Mal". Turneul, intitulat "Flowers Of Evil", va ajunge si in Romania in data de 19 octombrie 2012, iar concertul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un cort special amenajat si incalzit prin instalatii de climatizare de mare putere. Evenimentul este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Antalgia si Elyose.

Christofer Johnsson, liderul formatiei Therion, a declarat intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru site-ul Maximum Rock urmatoarele: "La Bucuresti am avut unele dintre cele mai bune concerte din ultimele cateva turnee si ma astept ca si de data aceasta sa fie la inaltime". Citeste interviul integral AICI.

Urmareste filmari din cadrul turneului european Therion AICI.

A mai ramas:
- o singura saptamana pana la ultimul concert THERION in Romania
- o singura saptamana pana cand fanii din Romania vor marca cei 25 de ani de activitate ai formatiei Therion in cadrul concertului de la Bucuresti
- o singura saptamana pana la lansarea oficiala in Romania a noului album discografic intitulat "Les Fleurs du Mal"
- o singura saptamana pana la un concert care cu siguranta va ramane in inimile fanilor acestui gen muzical si implicit ale fanilor Therion.
- o singura saptamana in care fanii se pot pregati pentru a canta piesele Therion alaturi de cei de pe scena

Iata cateva motive pentru care fanii Therion, si nu numai, trebuie sa ajunga negresit la acest concert.

Mastermind-ul formatiei Therion, Christofer Johnsson, a fost intervievat recent de Greek Rock Overdose si a confirmat faptul ca turneul european aniversar de 25 de ani va fi ultimul pentru multi ani de acum inainte. Acesta explica faptul ca trupa nu va lua o pauza, ci mai degraba va renunta la turnee deoarece nu va mai lansa albume in viitorul apropiat. Christofer a mai declarat ca formatia a decis sa ia aceasta pauza de la turnee pentru a se concentra asupra unei opere rock, dar si asupra unor alte proiecte, iar Therion va putea fi vazuta, foarte rar, doar la cateva festivaluri.

Pagina oficiala a evenimentului: http://www.promusicprod.ro/therion
Pagina Facebook a evenimentului se poate accesa AICI.

Bilete:
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
- 78 lei - primele 100 + 50 bilete OFERTA, Sold Out!
- 85 lei - urmatoarele bilete pana la data de 08 septembrie 2012 Sold Out!
- 95 lei - in perioada 9 septembrie - 18 octombrie 2012
- 110 lei - in ziua concertului (19 octombrie 2012). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
- 200 lei VIP - DOAR 25 de buc. (sesiune de autografe + afis concert color + pass laminat VIP - acestea se ridica in ziua concertului de la intrare!)

Eveniment organizat de: Promusic Events si Revista Maximum Rock
Sustinut de: Sapte Seri, Metalhead.ro, Metalfan.ro, Roskstage.ro, Let's Rock.ro, Iconcert.ro, Infomusic.ro, Spard Team, InOras.ro.
Power by: Ursus


Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro  
http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Top