Noutăți și comunicate

Magic Tales of a Winternight III - Psychogod, Vepres, N.E.G.A.T.I.V. si Dark Fusion

4 decembrie 2010
Magic Tales of a Winternight III - Psychogod, Vepres, N.E.G.A.T.I.V. si Dark Fusion
Sambata, 04 decembrie 2010, Stay Metal Forever va invita incepand cu ora 20:00 sa luati parte a treia editie Magic Tales of a Winternight alaturi de trupele Psychogod, Vepres, N.E.G.A.T.I.V. si Dark Fusion, eveniment ce va avea loc in Cage Club din Bucuresti.

Pretul biletului va fi de 10 lei si se va putea achizitiona la intrarea in club in seara concertului. Accesul publicului este permis incepand cu ora 19:00.
Adresa Club Cage : Bd. Nicolae Titulescu, Nr. 171, Bucuresti.


Nu in ultimul rand trebuie sa le spunem La Multi Ani!:
PSYCHOGOD - 1 an de la infiintare si
VEPRES - 10 ani de activitate.

Cateva date biografice ale trupelor :

Psychogod www.myspace.com/psychogodband
Trupa s-a infiintat la sfarsitul lui noiembrie 2009 cand Dank, Cristina, Nestor, FV si Alexandra s-au hotarat sa puna bazele unei formatii care sa abordeze un metal agresiv si in acelasi timp modern, folosind un amestec al stilurilor death metal, hardcore si metalcore.
In martie 2010 Alexandra paraseste trupa, fiind inlocuita de catre Nicu. In luna mai, trupa debuteaza live in deschiderea formatiei braziliene Krow. Ulterior formatia sustine concerte in compania unor nume cunoscute din underground-ul romanesc: Code Red, Deadeye Dick, Deliver The God, Vepres, DinUmbra, White Walls etc.
In septembrie 2010, apare primul material oficial, clipul piesei "We Are Not".
Cu ocazia acestui concert se implineste un an de la infiintare.

Vepres www.myspace.com/vepresband
Trupa infiintata in 2000 abordeaza un death metal in maniera Gorefest / Benediction. Riffurile grele si ritmurile energice ale death-ului avand influente si din alte arii metalice (thrash sau black), va vor pune sangele in miscare si va vor face sa va dezlantuiti, intr-un concert ce marcheaza pentru trupa o perioada de 10 ani in underground-ul metalic romanesc.

N.E.G.A.T.I.V. www.myspace.com/1negativ1
Formatia N.e.g.a.t.i.v. originara din orasul Busteni isi incepe activitatea in anul 2007 din initiativa celor 3 membrii originali Mihai Mosoi, Iustin Petrescu si Catalin Petrescu. In afara de cei 3 membrii, la sfarsitul anului 2007 se alatura trupei Matei Mateescu-Chitara Bass inlocuindu-l pe Gabora Geo. Urmeaza o serie de concerte in aceasta noua componenta in orase ca Bucuresti, Brasov, Ploiesti.
In anul 2009 apar primele inregistrari(Demo) ale formatiei. Sunt promovate noile melodii intr-o serie de concerte pe tot parcursul anului 2010 culminand cu participarea trupei la OST Mountain Fest.

Dark Fusion www.myspace.com/darkfusionromania
Infiintat in la sfarsitul anului 2009, Dark Fusion se vrea a fi un proiect menit sa trezeasca un pic de revolta in sanul oamenilor privind societatea in care ne aflam si sistemul din care facem parte fie ca vrem fie ca nu vrem. Practicand un stil destul de agresiv, o combinative de hardcore old school cu elemente de death si thrash metal, Dark Fusion, promoveaza libertate de exprimare si gandurile pe care le avem vis-a-vis de toate problemele care ne inconjoara fie ele sociale, economice, religioase sau militare.

Dupa mai multe cautari si mai multe formule trupa isi gaseste cadenta, dorinta si inspiratia avand in componenta membri cu experienta pe scena metal din Romania si nu numai astfel Stefan drums dupa o perioada lunga petrecuta in Israel cantand in diferite trupe din underground se intoarce in tara si impreuna cu Dan rhythm guitar pronesc acest proiect, li se alatura Gabi solo guitar cu experienta lui acumulata in diferite trupe si cu inspiratia sa da o nota nou acestui proiect; urmeaza a fi cooptat in trupa Dragos - bass guitar fost membru Shell Shock, Noise Phobia, Red Unit care aduce un suflu un pic mai agresiv si in final li se alatura Florin lead vocal, ex membru Ka Gaia An, aducand cu el partile extreme ale acestui proiect astfel incat la ora actuala trupa presteaza un fusion/hardcore/metal.

Sursa : Stay Metal Forever! www.staymetalforever.ro


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă