Noutăți și comunicate

Magic Tales of a Winter Night 4

16 decembrie 2011
Magic Tales of a Winter Night 4
Vineri, 16 decembrie 2011, incepand cu ora 21:00, Stay Metal Forever va invita in Ageless Club pentru un eveniment denumit Magic Tales of a Winternight IV, alaturi de Inopia si Overdrive.

Pretul unui bilet este de 10 lei, iar accesul publicului se face incepand cu ora 20:00.

Iata si cateva informatii despre trupe:

INOPIA (Symphonic Epic Metal) Bucuresti

Dupa o absenta de aproape un an de pe scena metalului romanesc, Inopia (trupa formata in 2005) revine cu forte proaspete.
Timpul in care Inopia nu a mai sustinut prestatii live, a fost dedicat inregistrarii urmatorului material discografic care va contine 19 piese. Este vorba despre o opera rock originala numita "Aeternum", prima parte din trilogia "Ama Sacer".
Inregistrarile au loc in studioul Taine Multimedia.
In concertul din decembrie vor interpreta atat piese de pe primul lor album, "Monuments of Sadness", cat si unele piese care inca nu au fost lansate oficial.
In acest concert va debuta alaturi de Inopia si un nou membru: Irina Paduraru - flaut.
"Inopia s-a nascut dintr-o necesitate, deci dintr-o lipsa"¦ un gol care s-a cerut umplut, ca un soi de foame de sunete. Numai ca acest gol este un soi de gaura neagra: cu cat incerci sa-l umpli mai mult, cu atat devine mai puternic si te devoreaza. Muzica te domina si o domini ca pe o femeie"¦ si tot zbuciumul asta credem ca ne reprezinta."

OVERDRIVE (Heavy Metal) Bucuresti

OverDrive este o trupa de heavy-metal formata in toamna anului 2010.
Ideea de trupa a venit cu 2 ani mai devreme, cand cei doi chitaristi ai trupei, Soso si Shumu, pe atunci proaspati initiati tainele chitarii, s-au gandit ca ar fi o idee buna sa puna in aplicare ceea ce invata.
Au cautat oamenii potriviti care sa completeze formula, lor alaturandu-se Andrei la tobe, Gabi la voce, Marius la chitara bas si astfel a luat nastere OverDrive.
In cursul anului 2011 trupa a sustinut numeroase concerte in cluburi din Bucuresti, dar si un recital in cadrul sectiunii rock a Festivalului Mamaia. Printre influentele trupei se numara Motorhead, Iron Maiden, Guns'N'Roses si Trooper in cantitati egale si placute.

Ageless Club, Bucuresti
(Calea Serban Vodă la nr 213 - intersectia cu Cutitul de Argint) http://www.ageless.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top