Noutăți și comunicate

Madball in Club Fabrica

24 noiembrie 2008
Madball in Club Fabrica
Pe data de 24 noiembrie 2008 Bring The Noise si Club Fabrica prezinta pentru prima oara la Bucuresti cea mai importanta si respectata trupa hardcore a ultimilor ani: "Madball" din New York City.

Madball, considerati niste legende ale muzicii hardcore, implinesc in acest an 20 de ani de la infiintare, timp in care au concertat din Europa pana in Japonia si din Australia pana in America de Sud impartind scena cu trupe precum NOFX, H2O, Biohazard, Sick of It All sau Fear Factory.

Madball s-au infiintat in 1988 in cartierul new yorkez Brooklyn la initiativa unui pusti pe nume Freddie a carui pasiune pentru acest gen de muzica a venit de la fratele sau mai mare (si el un foarte cunoscut muzician, pe nume Roger Miret, solist in trupa Agnostic front).

In 1989 apare primul material discografic ("Balls of Destruction") dupa care "Set It Off" in 1994 si "Demonstrating My Style"in 1996 au facut ca numarul fanilor sa creasca intr-un ritm impresionant.

Alte albume precum "Look My Way"(1998), "Hold It Down" (2000) si "Legacy"(2005) au facut ca Madball sa fie ceruti la mai toate festivalurile din lume, fiind prezenti pe scena la Big Day Out in Australia, la celebrele MTV Rock am Ring/am Park sau Reading in Anglia.

Anul 2008 gaseste trupa in plin turneu de promovare al ultimului lor album "Infiltrate The System" iar Bucurestiul a fost inclus in acest traseu pe data de 24 noiembrie la Club Fabrica, loc ce cu siguranta se va transforma intr un veritabil vulcan in acea zi.


Biletele se gasesc in reteaua magazinelor Diverta si online pe www.ticketpoint.ro si pe www.bilete.ro.
Pretul biletelor este de 45 lei pana pe 23 noiembrie, iar in ziua evenimentului se vor putea cumpara cu pretul de 60 lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă