Noutăți și comunicate

Machiavellian God lanseaza cel mai nou single ”Eternal Echoes”

5 aprilie 2024
Machiavellian God lanseaza cel mai nou single ”Eternal Echoes”
Machiavellian God a lansat cel mai recent single al trupei, "Eternal Echoes ". Single-ul va face parte din următorul album, intitulat "Beyond The Void ", ce este programat pentru a fi lansat pe 10 mai 2024, prin ViciSolum Productions.

Noul single al celor de la Machiavellian God prezintă și unele elemente noi, în special niște linii vocale interpretate de Teddy Möller de la trupa Loch Vostok.

Videoclipul a fost complet realizat de Irinel Cîrlănaru. https://www.youtube.com/watch?v=UwsjgPAa1dg
Trupa a descris noul single astfel:
“Eternal Echoes”, ultimul capitol al poveștii pe care o prezentăm în acest album, este călătoria finală prin adâncurile vidului. Întregul album este o experiență intensă, iar această piesă reprezintă finalul perfect. Ea simbolizează momentul în care lupta cu toți demonii și fricile ia sfârșit, realizând că toată durerea a fost, de fapt, cea care te-a învǎțat, care te-a ghidat, te-a făcut să-ți pui întrebări și să iei decizii, servind ca și combustibil, dar și contribuind la conturarea călătoriei tale. Din punct de vedere muzical, urmărește o altă direcție față de ceea ce am făcut în trecut, dar păstrează esența care ne definește, aducând totuși sunetul nostru la un alt nivel. Adăugarea vocilor lui Teddy la final aduce acestei piese un nivel suplimentar de profunzime, și suntem mândri de această decizie.


Evenimente recomandate

Top