Noutăți și comunicate

Lura in concert la Hard Rock Cafe pe 24 ianuarie 2016

19 ianuarie 2016
Lura in concert la Hard Rock Cafe pe 24 ianuarie 2016
Duminica, 24 ianuarie 2016, la Hard Rock Cafe, una dintre cele mai populare voci ale stilului “morna”, originar din Capul Verde, Lura, cântă în premieră în România.Născută în Portugalia și cu origini în Capul Verde, cu 5 albume la activ, primul lansat în 1996, iar cel mai recent acum câțiva ani, LURA s-a consacrat în industria muzicală internațională după ce a cântat alături de Cesaria Evora piesa Moda Bo, abordând același stil inconfundabil și unic în lume, “morna”. Lura oferă tempouri puternice și pline de viață și exprimă lacrimile tăcute ale unor cântece antice, secretele stilului batuque sau morna și rugăciunea rebelă pe care o poartă în inima sa.

Noul său album este un dar celor care sunt familiari cu muzica din Capul Verde și sufletul său universal, dar și o celebrare a talentului muzical al artistei. “Heranca” laudă insulele și explorează dilema antică a vizitatorului despre a vrea să stai când trebuie să pleci. Simbioza vocilor și simfonia emoțiilor fac din “Heranca” unul dintre cele mai frumoase tributuri aduse Africii.

Biletele pentru concertul se găsesc pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) și la Hard Rock Cafe, la urmatoarele prețuri:

- acces general cu loc la masă (fumatori sau nefumatori) - 70 de lei
- VIP, cu loc la masă în fața scenei – 95 de lei (doar 75 de locuri disponibile)

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă