Noutăți și comunicate

Luni, 29 octombrie, la Qreator by IQOS, MMB WORKSHOPS prezinta CHITARIST: ANTREPRENOR/CREATIV

29 octombrie 2018
Luni, 29 octombrie, la Qreator by IQOS, MMB WORKSHOPS prezinta CHITARIST: ANTREPRENOR/CREATIV
Luni, 29 octombrie 2018, la Qreator by IQOS, MMB WORKSHOPS prezinta "CHITARIST: ANTREPRENOR/CREATIV" - workshop integrat destinat tuturor chitaristilor din toate stilurile muzicale.

Prima partea a workshopului este creata si sustinuta de catre Cosmin Lupu (Days Of Confusion, Domination) si Cezar Popescu (Vita de Vie, Days Of Confusion, Domination) ce urmareste dezvoltarea celor pasionati de cantatul la chitara, indiferent de orientarea si nivelul lor (hobby, profesional) prin intermediul elementelor derivate din filozofia artelor martiale, a psihologiei orientata spre studierea si reprogramarea comportamentelor umane si a experientelor cumulate ale celor doi.

In cea de-a doua parte Anca Lupes (certificata Master in Music Business la Berklee College of Music, fondator al conferintei Mastering The Music Business) intervine cu experienta sa extinsa in industria muzicala si vorbeste despre latura antreprenoriala a carierei unui artist (chitarist, in cazul nostru) pornind de la drepturile de proprietate intelectuala pe care acesta le are, trecand prin modalitati de a se prezenta si a se promova, de a-si gasi locul intr-o trupa sau gig-uri temporare alaturi de alti artisti si pana la alte surse de venit la care un chitarist poate avea acces.

Finalul zilei ii va apartine lui Vladimir Coman-Popescu, tanar producator muzical de succes, parte din echipa Hahaha Production. Proiectele si colaborarile sale includ toate tipurile de artisti, de la legende ale muzicii electronice germane si belgiene (Moguai, 2Empress), la experimentalisti din San Francisco (Moldover), la artisti romani de top (Smiley, Feli, Sore, The Motans) si trupe din noul val de muzica electronica din Bucuresti (Nopame, Yelllow). Vladimir va sustine o prezentare pe tema descoperirii si dezvoltarii surselor creativitatii artistice.

Taxa de acces la workshop este 200 lei. Biletele se pot achizitiona de aici. Evenimentul va avea loc in cladirea QREATOR (bd. Aviatorilor 8A) intre orele 10:00 si 18:00.

Event si mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/2420371728003265


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top