Noutăți și comunicate

Luna Amara lanseaza Cd-ul audio „Live la Conti” la Timisoara, Arad si Oradea

14 - 16 martie 2014
Luna Amara lanseaza Cd-ul audio „Live la Conti” la Timisoara, Arad si Oradea
Vineri, 14 martie 2014, Luna Amara canta la Timisoara! Incepand cu ora 20:00, trupa asteapta fanii, bloggerii si presa la Carturesti Iulius Mall pentru a sta de vorba despre proiectul "Live la Conti" - va exista o sesiune de intrebari si raspunsuri, se va canta un mini-set acustic ca incalzire pentru concertul de mai tarziu iar fanii vor putea sa faca poze si sa ia autografe. Apoi, dupa ora 21:00, distractia se va muta in Club Daos (splaiul N. Titulescu nr. 5) unde Luna Amara vor sustine un concert electric inspirat din tracklist-ul albumului live! Intrarea la concert va fi 20 lei (35 lei cu Cd-ul "Live la Conti" inclus).



Sambata, 15 martie 2014, Luna Amara merg la Arad! Concertul de lansare a noului album va avea loc incepand cu ora 22:00 in Club Nerv (bd. Revolutiei, nr. 78). Intrarea la concert va fi 15 lei (30 lei cu noul Cd inclus).



In ultima zi petrecuta in vestul tarii, duminica, pe 16 martie 2014, Luna Amara vor canta la Oradea! Concertul de lansare va avea loc in Window Pub (Piata Unirii, nr. 2-4) de la ora 21:00, iar baietii va asteapta cu drag sa le fiti alaturi si de aceasta data! Intrarea la concert va fi 15 lei (30 lei impreuna cu albumul nou).



Toamna trecuta, trupa Luna Amara a sustinut un concert-maraton in cladirea fostului Hotel Continental din Cluj-Napoca. Din cele 22 de piese interpretate atunci, baietii le-au ales pe cele mai vechi, de pe primele doua albume de studio - acum epuizate - pentru a forma baza Cd-ului audio "Live la Conti". In plus, pe langa piesele de pe Asfalt si Loc lipsa in versiunile lor live din prezent, inclusiv o varianta hipnotica de "Ciudat" interpretata alaturi de Kaleidonescu si un "Folclor" updatat cu versuri din poemul "Romania mea" scris de Mihnea, primul album live Luna Amara include in premiera si o piesa noua: "Prea tarziu"!

Luna Amara
Nick Fagadar (voce, chitara)
Mihnea Blidariu (voce, trompeta, chitara)
Åžerban Onțanu-Craciun (chitara)
Sorin Moraru (bass)
Razvan Ristea (tobe)

Website: http://www.luna-amara.ro
Facebook: http://fb.com/lunaamaraband
Twitter: http://twitter.com/lunaamaraband


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top