Noutăți și comunicate

Luna Amara lanseaza albumul „Aproape” la Clubul Taranului

22 octombrie 2016
Luna Amara lanseaza albumul „Aproape” la Clubul Taranului
Sâmbătă, 22 octombrie 2016, Luna Amară lansează albumul „Aproape”, la Clubul Èšăranului din București.La cinci ani de la „Pietre în alb”, albumul care a marcat un apogeu de maturitate și complexitate în muzica Luna Amară, trupa clujeană revine cu un nou disc ieșit din orice tipare. „Aproape” este o colecție de șapte cântece într-un registru semi-acustic, păstrând amprenta lirică și muzicală a trupei dar ducând totul la un alt nivel. „Aproape” se va lansa printr-un concert la București sâmbătă, 22 octombrie, la Clubul Èšăranului (str. Monetăriei nr. 3) iar formația va avea alături pe scenă cvartetul de coarde Light Quartet.

Biletele sunt în număr limitat și s-au pus deja în vânzare în rețeaua http://www.iabilet.ro la prețul de 30 de lei în avans ( 40 de lei la intrare, în limita stocului disponibil).

Luna Amară – Aproape (live @ Radio Guerrilla)
https://youtu.be/DRiAAXmu7Ds

În această toamnă ne-am decis să semnăm cu Universal Music România și să lansăm un nou material discografic. Albumul se numește Aproape, are 7 piese si nu știm precis dacă e un EP mai lung sau un LP mai scurt... Ce știm sigur e că primul single se numește „Doar noi doi” și are un videoclip realizat de Resize Media care va apărea în curând. Dacă v-a plăcut Don't Let Your Dreams Fall Asleep, atunci o să vă placă și Aproape, însă veți avea și una-două surprize... Turneul de promovare începe pe 15 octombrie, în cadrul evenimentului fEast de la Londra, și continuă în țară până în decembrie. Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem la concerte!” – Mihnea Blidariu

Tracklist „Aproape”:
1. Aproape
2. Doar noi doi
3. Duși de val
4. Lampioane
5. Pene
6. Prea târziu
7. Prieteni călători

Haideți așadar la concertul de pe 22 octombrie de la Clubul Èšăranului din București și fiți alături de Luna Amară la lansarea noului lor material discografic!

http://fb.com/lunaamaraband
http://www.luna-amara.ro
http://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top