Noutăți și comunicate

Lucia cântă în deschiderea trupei byron la Arenele Romane

14 septembrie 2019
Lucia cântă în deschiderea trupei byron la Arenele Romane
Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, trupa byron va lansa la Arenele Romane din București (cort încălzit) noul album de studio. Primii invitați speciali anunțați sunt Lucia și trupa ei, care vor susține un set cu piese de pe cele două albume de studio lansate până acum, Silence (2015) și Samsara (2018). De altfel, Lucia a colaborat cu byron și pe piesa "Continuum" - al doilea single lansat până acum de pe noul material.

byron feat. Lucia - Continuum (official video)
https://youtu.be/tVSeeZAU6Fk

Despre Lucia

Al doilea album de studio al Luciei, Samsara îmbină armonios pianul omniprezent cu o instrumentație modernă, în zona electro-pop, și cu adaosul binevenit al cvartetului de coarde. Anunțat prin videoclipul "FRTHR" la începutul lui 2018, albumul reprezintă o nouă etapă muzicală - matură, experimentală și incredibil de sinceră. O veritabilă "renaștere", în ton cu titlul albumului, și în același timp o călătorie într-un univers sonor propriu creat de Lucia alături de cei trei producători cu care a lucrat, Alexei Țurcan (Travka), Dan Georgescu (byron) și Robert Iulian (Next EX). Albumul este disponibil în format fizic în rețeaua librăriilor Cărturești, precum și pentru streaming și download pe toate platformele digitale - https://smarturl.it/lucia-samsara.

Lucia - catastrophe (official video)
https://youtu.be/bbNQut96VY8


byron si Lucia @ Arenele RomaneHaideți așadar la concertul de lansare a noului album byron - pe 9 noiembrie la Arenele Romane din București (cort încălzit)! Bilete sunt puse în vânzare pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 80 de lei (presale).

Turneul național de promovare va fi anunțat în curând. Fiți la curent cu noutățile anunțate de trupă pe noul site www.byron.ro!

Componență byron

  • Dan Byron - voce, chitară, flaut
  • Sergiu "6" Mitrofan - clape, chitară, voce
  • Dan Georgescu - chitară, samples
  • Laszlo Demeter - bass
  • Ovidiu Cristian - tobe
https://fb.com/byronmusic
https://instagram.com/byronband


Evenimente recomandate

Top