Noutăți și comunicate

LP va deschide concertul Kings of Leon de la Bucuresti

26 aprilie 2017
LP va deschide concertul Kings of Leon de la Bucuresti
Artista americană LP (Laura Pergolizzi) va cânta în deschiderea concertului pe care trupa Kings Of Leon îl susține pe Arena Națională din Capitală, pe 17 iunie 2017. Un eveniment organizat de Alive iÌ‚n parteneriat cu Primăria Municipiului București.

Hitul “Lost On You” a făcut înconjurul Europei și a propulsat-o în topurile celor mai difuzați artiști de vara trecută. Cu un look androgin și o voce care sparge toate tiparele, cu versuri adânc înrădăcinate în experiențe personale, LP are deja o armată de fani pe toate continentele.

A moștenit dragostea de muzică de la mama ei. Născută în Long Island, New York, în 1981, Laura s-a mutat la New York City, și a adoptat numele de scenă LP în 2010. A lansat patru albume și un EP și a scris piese pentru artiști renumiți, precum Cher, Christina Aguilera, Backstreet Boys sau Rihanna.

Primul său album, "Heart-Shaped Scar", a apărut în 2001, urmat fiind, trei ani mai târziu, de "Suburban Sprawl & Alcohol", material discografic la realizarea căruia LP a colaborat cu Linda Perry. "Forever For Now" a fost primul ei album de succes, iar piesa "Into The Wild" a înregistrat 10 milioane de stream-uri doar pe Spotify. The Wall Street Journal a scris că LP "bate la ușa statutului de star", iar revista Vogue spunea că are "o voce pătrunzătoare și încrederea de sine a lui Dylan"

(2) LPvadeschideconcertulKings..._odr3T2zSWx.jpeg
Cel mai recent album LP, "Lost On You", a apărut la finalul anului trecut, în decembrie 2016. Artista se află momentan în plin turneu de promovare pentru acest disc. După mai multe date în America de Nord, urmează Europa, începând cu 15 Iunie. Deschiderea concertului Kings of Leon va reprezenta cea de-a doua întalnire a artistei americane cu fanii români – ea a mai susținut un concert la București în toamna lui 2016.

BILETE ONLINE - http://www.bilete.ro și BILETE ÎN REÈšEAUA Bilete.ro.

- Prin comandă la http://www.bilete.ro ( livrare la domiciliu prin curierat ).

- Direct – Biletele sunt disponibile pe http://www.bilete.ro, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în magazinele Germanos, în oficiile Poștei Române și în casieria din incinta Hotel Ibis, Calea Griviței, nr. 143, parter. Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

INFO BILETE: +40. 21.311.93.23

  • Categoria 1: 230 RON
  • Categoria 2: 180 RON
  • Categoria 3: 160 RON
  • Categoria 4: Sold Out
  • Categoria 5: 95 RON
  • Golden: 285 RON
  • Gazon: 190 RON
  • VIP: 500 RON


ALIVE - https://www.facebook.com/ALiveromania/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top