Noutăți și comunicate

Lovebite, Rebrain și Steambreather vor deschide concertul Trooper din 17 decembrie

21 noiembrie 2022
Lovebite, Rebrain și Steambreather vor deschide concertul Trooper din 17 decembrie

Cei din Trooper vor încheia seria concertelor din 2022 printr-un ultim show în clubul Quantic din București. Evenimentul vă avea loc în data de 17 decembrie 2022. Trupele Lovebite, Rebrain și Steambreather vor deschide evenimentul.

Lovebite este o trupă din Târgoviște. Ne-am bucurat mult când i-am descoperit. Sunt elevi de liceu și cântă hard rock. De mult nu am mai întâlnit așa ceva. Prin urmare îi vrem alături de noi ori de câte ori se poate. https://www.facebook.com/lovebitebnd

Rebrain vin din Constanța. S-au luptat cu ceva schimbări de componență, însă au ajuns într-un punct foarte bun și cred că merită șansa de a cânta pentru cât mai mulți oameni.
https://www.facebook.com/RebrainRockBand

Steambreather ne vor vizita tocmai de la Oradea. Este proiectul pus pe picioare de fostul nostru coleg, Laurențiu. După cum bine știți, familia Trooper este una mare și unită. Ne face plăcere să îi avem alături pentru primul lor concert din București.
https://www.facebook.com/THEBANDSTEAMBREATHER

O să fie o seară de povestit nepoților. O seară între prieteni!

De ceva ani am avut mereu plăcerea să încheiem cu București seria concertelor. Le mulțumim prietenilor din Quantic pentru că ne-au primit mereu cu brațele deschise. Ținem obiceiul și în 2022: în 17 decembrie venim din nou în fața voastră, pentru a vă cânta un set 100% Trooper. Pentru că am copilărit în perioada în care lumea încă mergea la colindat, păstrez și astăzi bucuria colindatului. De aceea noi vă vom colinda cu 'Trec anii', 'Tari ca munții' sau 'Când ești doar un simplu om', iar voi ne veți da bucurie cât pentru un an. Ne vedem neapărat pentru o ultimă întâlnire pe 2022!
Coiotu'
Preturile biletelor:
50 lei - Primele 200 de bilete. - SOLD OUT
70 lei - Următoarele 300 de bilete.
90 lei - Ultimele 300 de bilete.

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-trooper-quantic-79145/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top