Noutăți și comunicate

Loud Inc. aniversează un an de activitate la The Pub

27 februarie 2020
Loud Inc. aniversează un an de activitate la The Pub
Loud Inc. va susține un concert în The Pub din București, joi, 27 februarie 2020, de la ora 21:00. Trupa va sarbatori un an de activitate printr-un concert special.

Pretul unui bilet este de 15 lei.


Informații despre Loud Inc.

Fix acum un an, în februarie 2019, cei trei rockeri din Loud Inc. și-au luat inima în dinți, au împachetat instrumentele și au dat de veste lumii că o trupa nouă a apărut pe firmament.
Cu un sound energic, un amalgam upbeat de rock, new wave și punk, Loud Inc. și-au propus să aducă muzica înapoi unde a început totul: live, pe scenă. Pasionați de căldura instrumentelor analogice, îndrăgostiți iremediabil de iureșul concertelor live, Horațiu (vox, guitar & Deutsch wunderbar), Peter (bass, vox & motors) și Dorian (drums, vox & attitude) propun un mariaj fericit între atitudinea și influențele vintage, suflul modern al pieselor și energia tumultoasă pe care o transmit.
În 2019, Loud Inc. au luat cu asalt scenele festivalurilor și cluburilor naționale, deschizând concerte pentru Luna Amară, The Amsterdams, Grimus sau Bucium.

Power trio-ul a lansat primul videoclip, "Allein unter Allen", o poveste personală despre muzică și demoni. Tot anul trecut, Loud Inc. au fost invitații lui Răzvan "Hefe" la emisiunea Alternative Hour de pe Music Channel.
Pe 27 februarie 2020, după ora 21:00, Loud Inc. revin la The Pub (Piața Universității) pentru a sărbători primul an de rock’n’roll, într-un concert cu rezonanță.

https://www.facebook.com/LoudIncMusic/
https://www.instagram.com/loudincband/
https://loudinc.bandcamp.com
https://www.youtube.com/channel/UCCUEJP_I9sGNGq7z9hqaWDg

Detalii eveniment: https://facebook.com/events/s/loud-inc-concert-aniversar/2643434592645835
Suport artiști: 15 lei
Rezervări: (0728) 843 782 sau www.the-pub.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top