Noutăți și comunicate

L.O.S.T., Godmode si Snapjaw in deschiderea concertului In Flames

30 martie 2009
Trupele autohtone L.O.S.T., Godmode si Snapjaw au fost alese sa deschida show-ul unui grup de calibru pe actuala scena rock mondiala - In Flames. Suedezii vor concerta luni, 30 martie 2009, la Arenele Romane, iar accesul in Arene este permis incepand cu ora 19.00. Deschiderea se va face de la ora 19.15, cu grupul clujean Godmode, apoi vor urca pe scena bucurestenii Snapjaw, urmati de L.O.S.T. Evenimentul este organizat de Events.


Snapjaw (Bucuresti) este o trupa relativ tanara, infiintata in 2006. Ascensiunea lor rapida se datoreaza mai ales originalitatii stilului, un old school trash la baza, dar ale carui note si influente au dus la formarea unui nou sound, autodenumit horror metal. Cu succesul de partea lor, nu durat mult pana la aparitia primului EP oficial, zMurder is only Flesh Deepa, pe 20 decembrie, 2008.

Godmode (Cluj-Napoca) s-a infiintat in 2005 in orasul ce dat multe nume sonore in lumea rock-ului. Trupa a mostenita mare parte din membrii trupei Narkoma, apreciata de cunoscatori, dar desfiintata in 2004. Godmode abordeaza hardcore-ul melodic, dar si o forma de alternative metal. In noiembrie 2005 au lansat primul lor album, urmand concerte peste tot in tara. Trupa nu s-a limitat doar la concertele locale, ci bifat in palmares si reprezentatii in Franta si deschideri de concerte pentru nume sonore: Deftones, Death Before Dishonor, Ignite si Born From Pain.


Infiintata in martie 2004, trupa L.O.S.T. (Bucuresti) are ca radacini trupa Abigail, in care activau trei dintre actualii membri: Vlad, Dragos si George. Dupa scurt timp, BB Hanneman, deasemenea fost coleg cu cei trei, se alatura trupei. Cu o experienta de peste 15 ani pe scena romaneasca, cu numeroase premii la festivaluri, aparitii radio-tv precum si 2 albume inregistrate anterior cu Abigail si Cronos, trupa L.O.S.T. avut un impact rapid in underground.


Biletele, la pretul de 79 RON, pot fi achizitionate prin intermediul site-urilor http://www.ticketpoint.ro/ si http://www.bilete.ro/, precum si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara.


Parteneri: Loud Concerts, Comunicatedepresa.ro, Media Image, Urban. Parteneri media: UTV, On Move Media, Sapte Seri, Ziua, Metalhead.ro, Muzicabuna.ro, Metalfan.ro, Port.ro, Rockxpress.ro, Afluacum.ro, Bangyourbrain.com. Un eveniment recomandat de Heavy Metal MagazinePentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990 / 0730 026 742, aa@events.ro sau Mateea Petrescu, PR Executive, 07300 30 995, mp@events.ro.EventsTelefon 021 311 50 63
Bd. Lascar Catargiu, nr 15 AFax021 311 50 65
Bucuresti, sector 1
E-mail events@events.ro
Romania
Webhttp://www.events.ro/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă