Noutăți și comunicate

LIVE SUMMER NIGHTS in CLUB A

19 iunie 2009
Incepand cu 19 iunie 2009, in fiecare vineri si sambata Club A si MIAU Booking & Events iti ofera concerte cu unele din cele mai interesante trupe ale momentului. Va fi rock, va fi funk, electro, alternative si metal.
Club A (www.cluba.ro) nu mai are nevoie de prezentare - este, practic, un simbol al scenei underground si locul in care multe trupe si-au inceput ascensiunea. Vino la concerte si, cine stie, poate vei fi martor la drumul spre succes al unor tineri muzicieni...
MIAU Booking & Events (www.myspace.com/miaubookingevents) este o agentie de evenimente din Cluj, fondata de Mihnea Blidariu (Luna Amara) cu scopul de a ajuta trupe tinere si interesante sa isi faca auzita vocea.

Atasat, veti gasi prima parte a programului acestei serii de concerte, din 19 iunie 2009 pana in 18 iulie 2009, inclusiv.



19 iunie 2009 - HIGHLIGHT KENOSIS (prog rock) + PHENOMENON (rock). HK sunt o prezenta constanta pe scena bucuresteana de rock, cu un stil curat, cantat cu pasiune si dedicatie. PHENOMEN ON e una din din cele mai tinere trupe din Romania - mergi sa vezi cum arata viitorul rock-ului!

20 iunie 2009 - TEP ZEPI (stoner rock) + HUSH (alternative rock). HUSH sunt o trupa tanara de alternative, cu o voce puternica si un stil interesant. TEP ZEPI revin cu un nou vocalist, intr-o formula pe care unii o vor considera, cu siguranta, atipica. Insa stilul e acelasi - stoner rock, un stil pe care nimeni nu-l mai canta in Romania.

26 iunie 2009 - L'ORCHESTRE ROCHE (electro/d'n'b). L'ORCHESTRE ROCHE e compusa din oameni cu vechime pe scena electro si rock. Rezulta o muzica numai buna de dansat, cu beat-uri nebune si un show energic.

27 iunie 2009 - GRIMEGOD (metal). GRIMEGOD rezista de multa vreme pe scena metal romaneasca. Distanta de la Arad la Bucuresti e mare, asa ca mergi sa-i vezi intr-unul din rarele lor concerte din capitala!

3 iulie 2009 - LUNA AMARA (rock). In plin turneu de lansare a celui de-al treilea album, LUNA AMARA fac un repaos...electric la Club A, unde promit piese mai vechi si mai noi, toate intr-un show de daramat peretii...

4 iulie 2009 - ULTIMU NIVEL (punk rock). E punk, e rock, e ultimu nivel al underground-ului romanesc. Bineinteles, ultimu nivel de sus! Energie, versuri haioase, pogo.

10 iulie 2009 - PROPAGANDA (alternative rock). Trupa are o piesa in plina ascensiune in Romtop, la CityFM. Daca vreti sa aflati de ce, si daca va plac Vita de Vie si Coma, nu ratati PROPAGANDA!

11 iulie 2009 - THE OTHERS (funk). THE OTHERS se afla in studio, pentru primul lor album. Pana atunci, vin la Club A, cu funk-ul lor unic in Romania si cu un mesaj clar: "come to us and we'll funk you!"

17 iulie 2009 - HAOS (punk). Timisoara a fost mereu avangarda, noul. HAOS sunt o emblema a punk-ului romanesc, de pe vremea de cand tinerii n-auzisera decat de Sex Pistols. In plin haos social, HAOS vin sa-ti dea desteptarea!

18 iulie 2009 - X-PLOD (rock). X-PLOD vor reprezenta Romania la concursul Metal Battle Wacken Open Air. "Cum, niste copii de 10 si 11 ani canta la Wacken? La naiba, tre' sa-i vad pe astia!". Hai!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top