Noutăți și comunicate

Live Rock’N Roll - concert Directia 5 in Club Live din Bucuresti

28 martie 2014
Live Rock’N Roll - concert Directia 5 in Club Live din Bucuresti
Vineri, 28 martie 2014, Club Live si Sprint Media va invita sa petreceti o seara deosebita alaturi de Directia 5, care va aduce un concept nou pe scena celui mai mare club de muzica live din Romania - Live Rock'N Roll.

Adresa Club Live : Strada Turturelelor, Nr. 11, București.Vino la un concert extraordinar oferit de Directia 5, una dintre cele mai iubite trupe de pop- rock din tara, si vei putea canta alaturi de formatie hit-urile O fata ca ea, Daca ai sti, Iti multumesc, Am nevoie de tine, Si ce daca si multe altele.

In deschiderea concertului Directia 5, va canta formatia The dAdA. Accesul in locatie se realizeaza incepand cu ora 22:00.

Biletele pentru concertul Directia 5 din Club Live pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro, pe http://www.bestmusic.ro, http://www.myticket.ro, la pretul unic de 50 de lei (biletele nu includ loc la masa). Pentru informatii si rezervari, sunati la 0725415465.

Sprint Media Group a deschis cel mai mare club de muzica Live din Romania, incepand cu luna februarie, aducand un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un act artistic de calitate. Club Live (str. Turturelelor, nr 11) va fi gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri. Pe langa serile de vineri in care un nume mare din industria muzicala romaneasca va urca pe scena, in fiecare sambata va fi Live Music Night, o seara deosebita cu muzica live de calitatePartenerii media ai acestui eveniment sunt: Europa Fm, Bestmusic.ro, Maximumrock.ro, Blitz Tv, Romania Libera, Manager express, Academia Catavencu, eva.ro, ziare.com, cinemagia.ro, 220.ro, iconcert.ro, maximumrock.ro, trilulilu.ro, Ziarul Ring, mixtopia.ro, inoras.ro, urban.ro, zonga, port.ro, infomusic.ro, orasulmeu.ro, letsrock.ro, rockstage.ro, musicnights.ro, artasunetelor, concerte-azi.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă