Noutăți și comunicate

Linkin Park revine cu un nou line-up, un nou album si anunta primele date ale turneului

6 septembrie 2024
Linkin Park revine cu un nou line-up, un nou album si anunta primele date ale turneului
Linkin Park revine în lumina reflectoarelor! Mike Shinoda, Brad Delson, Phoenix Farrell și Joe Hahn sunt acompaniați acum de noi membri: Emily Armstrong de la Dead Sara, care preia rolul de co-vocalist, și Colin Brittain, cunoscut compozitor și producător pentru artiști precum G Flip, Illenium și One OK Rock, care se alătură ca baterist.

Noul single al trupei, The Emptiness Machine, este disponibil acum și marchează prima lansare de muzică nouă a formației în ultimii șapte ani.

Despre această nouă eră, Shinoda spune:
Înainte de LINKIN PARK, primul nostru nume de trupă era Xero. Titlul acestui album se referă atât la acest început umil, cât și la călătoria pe care o întreprindem în prezent. Din punct de vedere sonor și emoțional, este vorba despre trecut, prezent și viitor - îmbinând sunetul nostru clasic cu ceva proaspăt și vibrant. Totul a fost făcut cu o profundă apreciere pentru noii noștri colegi de trupă, prietenii noștri, familia și fanii noștri. Suntem mândri de ceea ce a devenit LINKIN PARK de-a lungul anilor și ne bucurăm de călătoria care urmează.
Mai jos puteți vedea coperta albumului și lista completă de piese:

2. Linkin Park revine cu un nou line-up, un nou album si anunta primele date ale turneuluiTracklist Linkin Park - "From Zero"

  1. From Zero (Intro)
  2. The Emptiness Machine
  3. Cut The Bridge
  4. Heavy Is The Crown
  5. Over Each Other
  6. Casualty
  7. Overflow
  8. Two Faced
  9. Stained
  10. IGYEIH
  11. Good Things Go
În plus, Linkin Park va porni la drum luna aceasta pentru turneul mondial From Zero. Membrii clubului de fani LP Underground au acces exclusiv la pre-vânzările de bilete începând cu 6 septembrie, iar vânzările generale vor începe pe 7 septembrie.

Datele turneului sunt următoarele:

SEPTEMBRIE

11 – Kia Forum – Los Angeles, CA
16 – Barclays Center – New York, NY
22 – Barclays Arena – Hamburg, Germania
24 – The O2 – Londra, Regatul Unit
28 – INSPIRE Arena – Seul, Coreea de Sud

NOIEMBRIE

11 – Coliseo Medplus – Bogota, Columbia

Trupa a susținut un spectacol special pe 5 septembrie 2024 la Los Angeles, transmis live pe site-ul oficial și afișat pe ecrane uriașe în Times Square, New York, și la Shoreditch High Street Station din Londra. Spectacolul a început cu piesa The Emptiness Machine, iar Shinoda a salutat mulțimea cu emoție: "Mă bucur să vă revăd. "https://www.youtube.com/watch?v=IL1nlWOciL0
Acest show a marcat punctul culminant al săptămânilor de anticipare create de trupă, după ce, pe 24 august, au lansat o numărătoare inversă de 100 de ore, culminând cu un anunț care a alimentat speculațiile fanilor despre o revenire live. Când ceasul a ajuns la zero, a început să numere din nou, iar trupa a postat pe rețelele sociale mesajul Este doar o chestiune de timp.

Ultima apariție live a Linkin Park a avut loc în octombrie 2017, la concertul tribut în onoarea lui Chester Bennington, Linkin Park and Friends: Celebrate Life in Honor of Chester Bennington, desfășurat la Hollywood Bowl, unde au participat și invitați speciali precum Oli Sykes, Taka Moriuchi și M. Shadows.

Zvonurile despre un turneu de reuniune au început să circule vara aceasta, când Billboard a raportat că agenția WME negocia posibile spectacole și participări la festivaluri în 2025.

Popularitatea Linkin Park a rămas constantă în ultimii ani, datorită succesului colecției Papercuts și reeditărilor aniversare de 20 de ani ale albumelor Hybrid Theory și Meteora, acesta din urmă conținând și hitul Lost, care a dominat topurile rock din SUA și Marea Britanie. 3. Linkin Park revine cu un nou line-up, un nou album si anunta primele date ale turneului


Evenimente recomandate

Top