Noutăți și comunicate

Lineup-ul final si programul Soundart Festival

19 aprilie 2017
Lineup-ul final si programul Soundart Festival
Trupele Fakir Thongs din Italia si Unflicted din Romania completeaza line-up-ul festivalului SoundArt. Evenimentul care are loc in Quantic Club in perioada 4-7 mai 2017 reuneste o serie de concerte si activitati culturale. Printre trupele confirmate se regasesc Stoned Jesus, Exivious, NightStalker, Green Yeti, White Walls, Roadkill Soda si multi altii. Organizatorii evenimentului au facut public programul serilor.

Joi, 4 mai 2017:

Workshopuri si expozitii

Vineri, 5 mai 2017:

19:30 – Fakir Thongs

20:25 – Groove Therapist

21:20 – White Walls

22:30 – Exivious

23:45 – SL Theory

00:45 – Arashai

01:35 – Unflicted


Sambata, 6 mai 2017:

17:50 – C.O.D.

18:45 – Hesperion

19:35 – September Code

20:25 – Roadkill Soda

21:20 – Nightstalker

22:30 – Stoned Jesus

23:45 – Risin Sabotage

00:45 – Minraud

01:35 – Avalanche Street


Duminica, 7 mai 2017:

18:45 – Tragic

19:35 – Chaplin’s Dream

20:25 - Wooldozer

21:20 – Green Yeti

FAKIR THONGS (stoner rock/psychedelic IT)
https://www.youtube.com/watch?v=VOnmm1KCQ9Q
https://www.youtube.com/watch?v=fG4IqZ5dKYg

Fakir Thongs a lansat acum 2 ani de zile cel de-al doilea album din cariera, intitulat “Habanero”. Materialul contine zece piese de stoner rock melodic cu un puternic iz psihedelic. Sound-ul Fakir Thongs este influentat de trupe precum Truckfighters si Kyuss. Trupa a fost infiintata in ianuarie 2012 si a debutat cu o serie de concerte in zona Modena. Italienii isi descriu sunetul ca un amestesc intre stoner rock-ul anilor ’90 si space rock-ul anilor ’70, pe scurt, melodii catchy imbibate de o atmosfera psihedelica. De-a lungul timpului, trupa a cantat alaturi de trupe precum Fast Animals and Slow Kids, Nadar Solo, Apres la Classe, Criminal Jokers, Zodiac si Tides from Nebula.

UNFLICTED (alternative metal RO)
https://www.youtube.com/watch?v=axFGaLdLiMk
https://www.youtube.com/watch?v=m8UhPDWGZ0k

Unflicted este o trupa tanara de alternative metal din Bucuresti, cu influente fine de stoner rock. Formata in toamna anului 2015, Unflicted a lansat pana in prezent EP-ul “Exposed”, la Studio148, alaturi de un videoclip pentru piesa “Awake”. Dupa o serie de concerte, trupa a lansat al doilea single de pe EP, “Another Place”. Numele trupei provine dintr-un “loc pozitiv”, fiind o combinatie intre inflicted si afflicted, cuvinte cu conotatii negative, din care ia nastere un nou cuvant cu sens pozitiv ce “neaga negativul”.In curand vor fi anuntate regulamentul evenimentului si mai multe detalii despre activitatile secundare din cadrul festivalului.

Pretul unui abonament este de 90 de lei prin intermediul http://www.iabilet.ro. La eveniment abonamentele vor fi disponibile la 120 de lei.

Eveniment consacrat contemporaneitatii, SOUNDART Festival gireaza pentru ingeniozitatea muzicii experimentale moderne ca ferment al procesului sincretic.

Pentru mai multe informatii sau orice fel de intrebari, va asteptam pe pagina evenimentului de pe FB sau pe site-ul oficial http://www.soundartfest.ro. Ne puteti contacta si prin mail la info@soundartfest.ro.

Abonamentele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top