Noutăți și comunicate

Line-up final, programul pe zile și detalii bilete pentru ASTRA Rock Festival 2024

1 august 2024
Line-up final, programul pe zile și detalii bilete pentru ASTRA Rock Festival 2024
Trupele Nimic Întâmplător, RoadkillSoda, Crimena și Folk Frate ! completează afișul celei de-a treia ediții a festivalului ASTRA Rock, care va avea loc între 16 - 18 august 2024 la Muzeul în Aer Liber ASTRA din Sibiu. Acestea se alătură lineup-ului anunțat deja, format din H-Blockx, Enslaved, S.A.R.S., The Toy Dolls, Paraziții, ROA, Bucovina, Zob, JBLK, Wildchild și Onenightstand.


Despre Nimic Întâmplător

Nimic Întâmplător este un proiect format de Eugen Mihăescu (Krypton) și Costi Sandu (Iris – Nelu Dumitrescu): două nume, două chitări, două amprente dintr-o generație rock interpretând în variantă acustică cele mai cunoscute și frumoase balade rock de la Krypton și Iris, adunate în timp și păstrate pentru fani.

Despre RoadkillSoda

RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011 și a devenit treptat o trupă care reprezintă cu adevărat esenţa rocknroll-ului: vibe-ul anilor 70 combinat cu riff-uri şi solo-uri care îţi fac piele de găină, linii de bass grele, toate presărate cu o voce intensă şi ritmuri care îţi pun sângele-n mişcare.

Despre Crimena

Crimena s-a înființat la finalul lui 2012 și oferă un cocktail exploziv de groove metal cu riff-uri turbo, servit cu o porție zdravănă de stand-up comedy – pe scenă și mai ales în culise.

Despre Folk Frate!

Folk Frate ! a fost mai întâi o reuniune de prieteni și s-a transformat într-un proiect profesionist de muzică tânără, cu sute de apariții live și piese deja cunoscute iubitorilor de gen.


Detalii program și activități conexe

Programul recitalurilor din cele trei zile ale Festivalului ASTRA Rock 2024 arată astfel:


Vineri, 16 august 2024

  • S.A.R.S.
  • Bucovina
  • Zob
  • Folk Frate !
  • Onenightstand
Sâmbătă, 17 august 2024
  • H-Blockx
  • Enslaved
  • ROA
  • Nimic Întâmplător
  • Wildchild
Duminică, 18 august 2024


Recitalurile vor avea loc alternativ pe cele două scene ale festivalului, una amplasată pe lac și una situată în Târgul de Țară.

Dincolo de prestațiile muzicale live, oferta culturală ASTRA Rock 2024 va fi completată de evenimente conexe consistente, precum ateliere interactive și surprize gastronomice.


Detalii bilete și abonamente

Abonamentele pentru cele trei zile de festival costă 250 de lei, iar biletele de o zi pot fi acum achiziționate cu 100 de lei, fiind disponibile pe pe iabilet.ro. La toate prețurile de mai sus se adaugă comisionul de ticketing.
Copiii care nu au împlinit încă 12 ani au acces gratuit la festival, însoțiți de un adult posesor de bilet sau abonament.
Abonamentele și biletele la festival asigură și accesul la muzeu, precum și la multiplele activități conexe organizate de acesta în weekendul 16-18 august 2024.

Mai multe informații despre muzeu pot fi accesate la https://muzeulastra.ro/colectii/muzeul-in-aer-liber
Site-ul oficial al festivalului ASTRA Rock - https://www.astrarock.ro
Pagina oficială de Facebook a festivalului ASTRA Rock - https://www.facebook.com/astrarock.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top