Noutăți și comunicate

Line-up complet Warm Up Day la Underground Metal Resistance Fest 3 in Question Mark

8 martie 2014
Line-up complet Warm Up Day la Underground Metal Resistance Fest 3 in Question Mark
Ultima confirmare pentru prima zi a festivalului se inscrie ca celelalte doua trupe prezente in curentul old school si in sfera thrash metal: Reborn intregesc line-up-ul zilei Warm Up din 13 martie 2014 si vor urca pe scena din Question Mark alaturi de N.E.G.A.T.I.V. si de Crossbone.N.E.G.A.T.I.V. sunt una dintre putinele trupe reprezentante ale stilului old school thrash metal din Romania, capabili sa ofere publicului exact esenta genului - piese nervoase si show-uri incendiare. Cu un prim material lansat la sfarsitul lui 2012 (Ep selftitled), trupa isi incepe activitatea live pe 2014 cu un show in cadrul Umr Fest 3 in pozitie de headliner pe 13 martie. In curand N.E.G.A.T.I.V. pregatesc lansarea unui nou material si vor prezenta in premiera noile piese in cadrul festivalului.

http://www.youtube.com/watch?v=Np7YTScFidIReborn este o trupa de metal infiintata in 2011 de muzicieni veterani ai scenei romanesti, implicati in miscarea rock de la inceputul anilor '90. Trupa revine pe scena cu o componenta noua alaturi de Alex Igor pe post de vocal (ex Icon of Sin, Serenity, Colt 44, Kamen) si Daniel Socheri la tobe (ex Fara Vise ). In cei 3 ani de activitate trupa a participat la mai multe evenimente notabile precum Posada 2011, Chopper Academy Summer Fest 2011 si Chopper Academy Open Season 2012, Ost Fest 2012, Padina Fest, Artmania etc.

https://www.youtube.com/watch?v=c19HtVscdGwCrossbone a fost formata de catre Malin Neamtzu (tobe) si Mihai Parchisanu(voce/chitara), cristalizandu-se in actualul line-up, cu Andrei Popa la chitara lead si George Nicolae la bass in septembrie 2012. Avand in vedere influentele puternice de old school thrash metal dar si cele de hardcore punk, sound-ul Crossbone se plaseaza in zona spectrului metalic usor de asociat cu KillÉm All sau Killing Is My Business"¦. In prezent, Crossbone are ca prim material discografic Ep-ul Skate/Mosh/Destroy. Dar trupa nu se opreste aici, surprinzand publicul la fiecare concert cu piese noi rapide si electrizante dar si cu energia pe care o degaja pe scena.

http://www.youtube.com/watch?v=BTDk2Gtptc8In continuarea concertului se pregateste un afterparty cu multa bere si playlist thrash metal.

In fiecare duminica, Radio Lynx va avea ca invitati in cadrul emisiunii Heavy Hour de la ora 20:00, membri ai trupelor din cadrul festivalului.

Sustinatorii miscarii Underground Metal Resistance pot achizitiona abonamente pentru festival din Question Mark la pretul de 45 de Lei. Mentionam ca numarul lor este limitat la 30 de bucati, iar primii 10 cumparatori vor primi si un cd gratuit cu unul dintre cele doua Ep-uri Wormgod. In rest accesul se va face dupa cum urmeaza:
- Warm Up, 13 martie / 10 Lei : N.E.G.A.T.I.V., Reborn, Crossbone
- Chaos, 14 martie / 15 Lei : Akral Necrosis, Marchosias, Apa Simbetii, Spinecrusher, Berserkers
- Urban, 15 martie / 15 Lei : Breathelast, Deadeye Dick, Walk the Abyss, Sinscape, Key to the Crown
- Dream, 16 martie / 15 Lei - Tragic, Fjord, Space Clinic

Underground Metal Resistance revine pentru a 3-a editie cu un concept imbogatit si cu o locatie noua. Cavalleria Extreme Division va invita la noua editie a festivalului dedicat scenei autohtone in Question Mark din Bucuresti. Timp de 4 zile, in luna martie a acestui an, fanii trupelor romanesti underground sunt invitati sa participe la seria de concerte si de party-uri speciale.

Evenimentul are loc in zilele de joi, vineri, sambata si duminica adica 13, 14, 15 si 16 martie 2014.
Underground Metal Resistance a luat nastere cu un scop bine definit de la bun inceput - festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si de a sublinia ideea ca trupele romanesti merita toata atentia publicului. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.


Evenimente recomandate

Top