Noutăți și comunicate

Line-up complet pentru Spears of Wallachia Festival in Quantic

12 septembrie 2024
Line-up complet pentru Spears of Wallachia Festival in Quantic
Spears of Wallachia este un nou festival de metal extrem prezentat de Cavalleria Events. Evenimentul are loc pe 8 si 9 noiembrie 2024 in Quantic Club, iar organizatorii au anuntat trupele care completeaza line-up-ul editiei:
  • death metalistii bucuresteni Rancorum
  • blackend speed/thrasherii de la Ruyned care isi promoveaza albumul de debut
Cele doua se alatura trupelor confirmate anterior: Frostmoon Eclipse, pioneri ai scenei de black metal din Italia care sarbatoresc 30 de ani de activitate, Necrowretch, una dintre cele mai fioroase trupe din Franta de death/black metal, veteranii black metalisti Akral Necrosis din Bucuresti, Godiva, una dintre cele mai active trupe de symphonic death metal din Portugalia, Sacrificial Slabs, o trupa tanara de death/grind din UK, death/thrasherii Spinecrusher, care au revenit recent dupa o pauza lunga, debutul live al trupei de black metal Wormgod din Bucuresti, dar si primul concert pe o scena bucuresteana al tinerei trupei Vampir bei Kerzenlicht.

Abonamentele pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • Early bird: primele 50 de abonamente la 100 de lei plus taxe la vedere (categorie aproape epuizata).
  • Oferta presale: 120 de lei + taxe la vedere
  • In zilele festivalului: 150 de lei

Rancorum - death metal, Romania

Cvintetul bucurestean Rancorum se numara printre putinii ambasadori autohtoni ai death metalului in formele sale consacrate, care in cei aproape 10 ani de la geneza a lansat un album si aproape a terminat de pregatit pe al doilea, ce urmeaza sa fie inregistrat cu noua formula in perioada urmatoare

Ruyned - blackened thrash/speed metal, Romania

Ruyned este o trupa tanara din Timisoara axata pe sonoritati black thrash/speed metal. In putinul timp de la infiintare, trupa a reusit sa aiba o activitate live continua, sa lanseze un demo EP, dar si albumul de debut, Eternal Torment, pe care il promoveaza printr-un turneu in a doua parte a lui 2025. Concertul de la Bucuresti din cadrul festivalului va surprinde trupa intr-o formula noua, de trio, schimbare care pare ca a suplimentat agresivitatea sonora de pana acum.

Alte trupe confirmate:

Frostmoon Eclipse – black metal, Italia
Necrowretch - death/black metal, Franta
Akral Necrosis - black metal, Romania
Godiva – symphonic death metal, Portugalia
Sacrificial Slabs – death/grind, UK
Spinecrusher - death/thrash metal, Romania
Wormgod – black metal, Romania
Vampir bei Kerzenlicht – black/death metal, Romania



Spears of Wallachia Festival este o noua platforma pentru expunerea unor titulaturi speciale si mai rar vazute in Romania din zona de metal extrem. Prima editie este una de tip prototip ce isi propune sa aduca in fata publicului un amestec puternic de trupe din zonele death si black metal.

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events.
Link event FB: https://www.facebook.com/events/3117842901680283/
Link bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-spears-of-wallachia-festival-98670/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top