Noutăți și comunicate

Line-up complet la November to Dismember Metal Fest

29 august 2013
Line-up complet la November to Dismember Metal Fest
Cu exact trei luni inainte ca November to Dismember Metal Fest sa se desfasoare, line-up-ul pentru anul 2013 este complet. Dupa ce trupele headliner au fost deja anuntate, si anume Hail of Bullets din Olanda, Aura Noir din Norvegia, Impaled Nazarene din Finlanda, Avulsed din Spania, Negura Bunget din Romania si Ahab din Germania, a venit momentul ca Axa Valaha Productions si Ribcage Booking sa inchida lista tuturor trupelor participante la editia din acest an cu inca patru trupe, toate din strainatate, care se vor alatura celorlalte saisprezece formatii deja anuntate. Este vorba despre TERMINAL PROSPECT, trupa suedeza pe care fanii romani au avut ocazia de a o urmari la lucru in deschiderea concertului Cryptopsy de la Bucuresti, death metal melodios si in forta, amintind de primele realizari In Flames, de asemenea este vorba despre FESTERING REMAINS, una dintre marile sperante ale scenei suedeze de death metal brutal si extrem, cu o componenta care include si trei persoane aflate sub varsta legala, dar care se exprima la fel de brutal si zgomotos ca si Devourment sau Cannibal Corpse. Celelalte doua trupe care completeaza afisul primei editii a festivalului sunt ETERNAL DECAY din Israel, black metal simfonic si melodios, cu certe influente Dimmu Borgir sau Cradle of Filth, si ENDLESS PAIN, un combo thrash metal energic si distrugator, pentru prima data in Romania.

- TERMINAL PROSPECT (Suedia)
http://www.youtube.com/watch?v=Qc5iZ-VVM2A

- FESTERING REMAINS (Suedia)
http://www.youtube.com/watch?v=0OTz1y4hyFo

- ETERNAL DECAY (Israel)
http://www.youtube.com/watch?v=4lNpNgKDwOI

- ENDLESS PAIN (Italia)
http://www.youtube.com/watch?v=jfVk9mnH3uc

Trupa Mediocracy din Bucuresti a decis sa se retraga din linup-ul evenimentului, din motive care tin exclusiv de membrii trupei, astfel ca in acest moment November to Dismember Metal Fest aduna pe aceeasi scena sase headlineri si un total de douazeci de  trupe din treisprezece  tari, dupa cum urmeaza:

- HAIL OF BULLETS (Olanda)
- AURA NOIR (Norvegia)
- IMPALED NAZARENE (Finlanda)
- AHAB (Germania)
- AVULSED (Spania)
- NEGURA BUNGET (Romania)
- DAEMONICUS (Suedia)
- ENDLESS PAIN (Italia)
- ETERNAL DECAY (Israel)
- FESTERING REMAINS (Suedia)
- FETO IN FETUS (Polonia)
- GRIMEGOD (Romania)
- INFEST (Serbia)
- KROW (Brazilia)
- RIUL DOAMNEI (Italia)
- SCARECROW (Finlanda)
- SINCARNATE (Romania)
- SOLACE OF REQUIEM (USA)
- SPASM (Cehia)
- TERMINAL PROSPECT (Suedia)

Pretul biletelor este de 129 lei pentru abonamenele valabile doua zile, respectiv de 80 de lei pentru biletele valabile o singura zi, pret valabil pentru pana la data de 15 noiembrie 2013. Ulterior pretul abonamentelor va fi de 159 de lei, iar cel al biletelor pentru o zi de 90 de lei, pret valabil inclusiv la intrare.

Primele 100 de abonamente vor costa doar 119 lei, pentru acestea se pot face rezervari la adresa axa666@yahoo.com, rezervarea fiind confirmata printr-un email de confirmare. Biletele vor fi distribuite in ordinea in care au fost comandate, dupa principiul primul venit, primul servit.

November to Dismember Metal Fest este o productie exclusiva Axa Valaha Productions si Ribcage Booking.



Evenimente recomandate

Top