Noutăți și comunicate

Ligia Hojda canta alaturi de VAMA la Hard Rock Cafe

16 septembrie 2015
Ligia Hojda canta alaturi de VAMA la Hard Rock Cafe
Miercuri, 16 septembrie 2015, de la ora 21:00, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară de hituri pop-rock cu de trupa VAMA alaturi de care Ligia Hojda va sustine un mini recital acustic.Ligia Hojda a participat in 2014 la Vocea Romaniei in echipa lui Tudor Chirila si a ajuns in etapa semifinala a concursului, fiind considerata una dintre cele mai bune voci ale editiei.

Un concert Vama este o experiență specială. Trupa și-a obisnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans și actorie este dublat de jocuri de lumini și imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traiește, vibrează și iubește!
La fiecare eveniment din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experiență live.

Biletele pentru showul VAMA se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au următoarele prețuri:
- 90 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
- 54 de lei, fără loc, în fața scenei.

În ziua concertului, în limita locurilor disponibile, biletele cu loc la masă vor costa 100 de lei, respectiv 60 de lei cu loc in picioare.

Pentru acest concert este disponibil și suplimentul Meet & Greet, ce oferă șansa unei întâlniri cu artistul după concert. Suplimentul este valabil doar cu bilet deja cumpărat și are prețul de 50 de lei.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top