Noutăți și comunicate

LIFE OF Agony canta la Metalhead Meeting

1 februarie 2023
LIFE OF Agony canta la Metalhead Meeting
Trupa americana LIFE OF AGONY va concerta in premiera in Romania la a zecea editie a festivalului Metalhead Meeting. Alaturi de PANTERA, care va tine capul de afis al zilei de 27 mai 2023, Life of Agony se alatura ca headliner al ultimei zile a festivalului.

Show-ul americanilor face parte din turneul aniversar de 30 de ani care are aproape toate datele sold out in jurul lumii.

Primul val de abonamente earlybird Cowboys from Hell, este deja epuizat de aproape o luna si mai mult de jumatate din biletele la festival sunt deja vandute. Multe alte trupe vor fi anuntate in curand precum si o a doua scena. Metalhead Meeting ofera fanilor de 10 ani o serie de trupe alese cu grija, multe in premiera in Romania.

Life of Agony vin din Brooklyn, New York si activeaza de peste 30 de ani. Mai exact din 1989, cand solista Mina Caputa, basistul Alan Robert si chitaristul Joey Z au pus bazele formatiei. Pana acum au lansat 6 materiale de studio, cel mai de succes fiind chiar discul de debut, 'Rever Runs Red' pe care celebra revista Rolling Stone l-a inclus in topul celor mai bune albume metal din istorie. Stilul muzical abordat de formatie ar putea fi definit mai ales ca alternative metal, insa influente din grunge, heavy si nu metal sunt vizibile in compozitiile artistilor.

Piese precum "Through and Through", "This Time", "River Runs Red" sau "Underground", cantece cu milioane de afisari pe Youtube, se vor auzi in premiera la Bucuresti pe scena Metalhead Meeting, cantate de inconfundabila voce a Minei Caputo.

Abonamentele de trei zile se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • VIP - 699 lei - Pe platforma la inaltime, aproape de scena cu bar si acces separat. Doar 500 de bilete. Fanii cu bilete la categoria VIP au acces si in zonele Cowboys from Hell si Concrete sledge
  • Cowboys from Hell (A) - 439 lei - Fara loc in fata scenei. Fanii cu bilete la Categoria Cowboys from Hell au acces si in zona Concrete sledge
  • Concrete sledge (B) - 339 lei - Fara loc in spatele Categoriei Cowboys From Hell (A). Dupa epuizarea primului val de 3000 de abonamente, acestea vor costa 369 lei
La pretul tuturor abonamentelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Top