Noutăți și comunicate

Licitatie caritabila online pentru victimele din Colectiv

14 septembrie 2016
Licitatie caritabila online pentru victimele din Colectiv
Dupa ce au terminat show-ul de la Rockstadt Extreme Fest, Andrew Craighan de la trupa My Dying Bride a donat chitara pentru organizarea unei licitatii caritabile pentru victimele tragediei din clubul Colectiv. Asadar, chitara va fi scoasa la licitatie urmand ca toate fondurile stranse sa mearga spre tratamentele medicale a celor afectati si care au urgenta nevoie de ajutor.

Licitatia va avea loc online, cu ajutorul unei platforme dezvoltata de Letsrock.ro, pana pe 20 Octombrie 2016, si o puteti accesa la adresa http://colectivauction.letsrock.ro/.

In plus, trupa a donat si o fata de toba folosita in show-ul lor, semnata de toti membrii trupei. Si aceasta fata de toba va fi pusa la licitatie, pentru acelasi scop ca cel descris mai sus.

UberDoom, chitara custom a lui Andrew, un Mayones Vidius cu 6 corzi, are culoarea Monolith Black cu Red Binding, vine dotata cu dozele custom ale lui Andrew EMG 57 / 66, custom Devils Staff Red fret markers si red LED fret markers pe marginea gatului. Aceasta este o chitara unicat cu adevarat. Chitara vine insotita de o pana gratuita si un Flight case.

Detalii despre finalitatea acestei licitatii caritabile vor fi postate online dupa terminarea acesteia. Fondurile vor fi transferate direct de organizatorii REF catre Fundatia Estuar in contul special alocat tragediei din Colectiv, organizatie ce a lucrat indeaproape cu victimele si familiile acestora inca din luna noiembrie a anului trecut.

Pentru a licita la aceste produse, vizitati site-ul: http://colectivauction.letsrock.ro/



Evenimente recomandate

Top